Unikají první informace o 5palcovém Asusu ZenFone 3

3

Název ZenFone se stává poznávacím znamením všech telefonů Asus s operačním systémem Android. Patrně se již brzy chystá představení ZenFonu 3, o kterém nyní unikají první informace a fotografie.

Chystaný model má kódové označení Z00EDB a proslýchá se, že by mohlo jít o ZenFone 3. Nepůjde však o nástupce špičkového ZenFonu 2, nýbrž o níže postavený model. Dosavadní informace hovoří o 5palcovém HD displeji, který bude chráněn sklíčkem Gorilla Glass 3. Pod kapotou bude nasazen 64bitový procesor se čtyřmi jádry a taktem 1,2 GHz, kterému budou nápomocny 2 GB RAM.

TIP! Asus ZenFone 2: známe české ceny a termín dostupnosti

Asus ZenFone 3 Asus ZenFone 3

Interní paměť poskytne 16 GB prostoru a bude uživatelsky rozšiřitelná. Hlavní fotoaparát nabídne 8 megapixelů a čelní kamerka 5 megapixelů. Ve výbavě se má objevit podpora 3G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS či možnost práce se dvěma SIM kartami. Samotný systém by měl obstarávat Android 5.0. Známé jsou také barvy, ve kterých bude ZenFone 3 dostupný a vybere si snad opravdu každý. V nabídce bude černá, bílá, červená, modrá, fialová, zlatá a stříbrná varianta.

Zdroje: shouji.tenaa.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Redmarx
Tak po tom propadaku se Zenfone 2 si myslim, ze si Asus dost zavaril a od dali Zenfony moc zajem nebude. Mimochodem do CR Zenfone 2 stale nedorazil a mozna ani nedorazi, takze jenom pro info, ten foun ma fotak na urovni 6 let stareho ZTE Blade, ktery uz ve sve dobe patril k tem horsim. Asus to tragicky nezvladl.
lendelos
tento telefon vyzera teda dobre... 5 palcov a celkom vykonny... a pre Redmarx - Zenfone 2 je perfektny telefon a jeho fotak je jeden z topov v pomere cena/vykon... v recenziach telefon chvalia a aj fotoaparat - cez den foti bez chybicky a v noci je to sice zasumene ale to vsetky telefony ktore stooja 200 usd... http://pocketnow.com/2015/05/27/asus-zenfone-3

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze