Unikají informace o Huawei P9 max, bude to téměř 7palcový obr

8

Čínský Huawei již představil dva modely své rodinky P9 a třetí je velmi dobře znám. Možná se však dočkáme ještě dalšího zástupce, který bude ze všech největší. Spekuluje se o modelu P9 max, který má nabídnout téměř 7palcový displej.

Huawei P8 max
Dočká se Huawei P8 max nástupce?

Oficiálně byly představeny modely P9 a P9 Plus. Neoficiálně je znám také odlehčený model P9 Lite, o kterém jsme vás již podrobně informovali, a to včetně české ceny. Nyní se objevují spekulace o čtvrtém modelu P9 max, který by měl uspokojit všechny, kteří hledají doslova obří telefon. Huawei P9 max má totiž nabídnout 6,9palcový displej s Full HD rozlišením. Velikostně se tak přiblíží nejmenším tabletům. Informace prosákly skrze benchmark GFXBench, kde se dále objevuje nasazení procesoru Kirin 950 nebo 3GB operační paměti. Interní úložiště o velikosti 32 GB bude rozšiřitelné paměťovými kartami.

Nepřehlédněte

Další informace hovoří o 16megapixelovém zadním fotoaparátu. Zda bude duální jako u modelů P9 a P9 Plus však není známo. Čelní kamerka si má vystačit s 8 megapixely. Poslední známou specifikací je operační systém, kde není překvapením nasazení Androidu 6.0 Marshmallow.

Huawei P9 max

Zdroje: gfxbench.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Martin
Ešte päť rokov ... ešte päť rokov a 5,5 palcový mobil bude mať v názve "compact " ...
MartasZLA
Vždy mě rozveselí když si pouštím třeba 4 roky staré videorecenze a recenzent tam nazve 4,3palcový telefon pádlem :-D
Nick Cave
Mám 6palec, ale 6,9 je už docela dost, představoval bych si tak 6,3 jako měl Galaxy Mega, a s pořádnou baterií
Kamil
Ono to má smysl s nějakým náramkem/hodinkami. Pak takový mobil nemusím neustále vytahovat z kapsy/tašky. Já preferuji velký display, dnes bych už pod 5.5" nešel (smart hodiny ale ještě nemám).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze