Uniká LG G4 S: zamíří svou výbavou do vyšší střední třídy?

10

Jihokorejské LG zřejmě hodlá ještě jednou rozšířit svou rodinku G4. Chystá se model vyšší střední třídy s 5,2palcovým FullHD displejem, procesorem Snapdragon 615 či 8megapixelovým fotoaparátem.

LG si buduje vlastní rodinku, kterou sdružuje název G4. Vlajková loď LG G4 je všem dobře známá. Pak již byla představena také zmenšená varianta, bohužel také se značně osekanou výbavou, v podobě modelu G4c. Dnes se objevily spekulace o doposud neznámém LG G4 S. Ten by se měl zařadit mezi výše jmenované modely. Design je poplatný celé řadě a tedy mírně prohnutý a s ostrými rohy. Displej má tentokrát úhlopříčku 5,2 palce a FullHD rozlišení.

LG G4 S

Již to naznačilo, že model G4 S by mohl mířit trochu výše. To stvrzuje i údajné nasazení procesoru Snapdragon 615 s osmi jádry. Poslední známá zpráva se zmiňuje o zadním fotoaparátu, který by měl nabídnout 8megapixelové rozlišení. Kdy by novinka mohla být představena, není v tuto chvíli známo.

Zdroje: hi-tech.mail.ru, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Anonymní jméno
No to chcem potom vidieť cenovku toho G4S, keď už G4c je na tom s tou cenou dosť blbo...
Standa
Nechápu tuhle strategii. Za chvíli se v tom nikdo nevyzná a LG dopadne jako Samsung: hromada nezajímavých modelů, jeden jako druhý.
Proto7
Marne cakam na nejakeho seriozneho nastupcu LG G2 uz viac ako 1rok a oni nie su schopni ani postavit poriadneho rovnocenneho konkurenta...LG by malo konecne spravit nieco co by vyzeralo ako NASTUPCA LG G2, mozno 5.2palca full hd, Snapdragon 808,2GB ram - 2,5gb ram, 16gb rom + micro sd, 13mpx s OIS a laser autofocusom, povedzme 3300mah bateriu..ale to by som chcel vela...Tiez by to chcelo " novy vietor " v oblasti COMPACT telefonu . LG nema ziaden vykonny kompaktny telefon ani ziaden dizajnovy telefon s kovovymi prvkami. Rad by som uz aj vymenil tu svoju LG G2 ale proste nie je zaco :D
Mato
Toto bude horšie a drahšie ako G2.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze