Uniká další elegantní Huawei s Windows Phone 8

6

Oficiální uvedení operačního systému Windows Phone 8 s blíží mílovými kroky, a proto není divu, že již někteří výrobci představili své novinky, které budou právě na této platformě operovat. Mezi tyto společnosti se již brzy hodlá připojit i čínský výrobce Huawei.

V minulých týdnech jste si u nás mohli přečíst mnoho informací o připravovaném Huawei Ascend W1. Mělo by se jednat o smartphone vyšší střední třídy s dvoujádrovým procesorem, čtyřpalcovým displejem a poměrně vysokou kapacitou vestavěné baterie. Více o této chystané novince si můžete přečíst v tomto článku.

Zdá se ale, že Číňané nehodlají zůstat pouze u jediného telefonu s novým operačním systémem Windows Phone 8. Na tuto kartu zřejmě vsadí mnohem víc. Tento scénář nám alespoň vyplývá z dalších špionážních fotografií, které se objevily na webu gsminsider.com. Na nich je totiž vyobrazen další, prozatím bezejmenný přístroj s logem Huawei. Podle tlačítek pod displejem je jasné, že se jedná taktéž o smarpthone s Windows Phone 8 "na palubě". Fotografie bohužel prozatím neprovází žádné podrobnější informace ohledně výbavy. Lze z nich ale vyčíst například přítomnost LED diodového blesku u fotoaparátu, nebo mírně vyvýšeného displeje nad ostatní povrch.

Tip: přečtěte si také článek - Huawei W1 s Windows Phone 8 uniká (4x aktualizováno)

Očekává se, že oficiální představení novinek od Huawei spolupracujících s platformou Windows Phone 8 se uskuteční někdy v průběhu příštího týdne. Bylo by to alespoň logické vzhledem k tomu, že v pondělí se bude konat oficiální launch nové verze tohoto mobilního operačního systému od Microsoftu. Huawei se tak zřejmě přidá ke trojce výrobců Nokia, HTC a Samsung, které své novinky představili již dříve.

Zdroje: gsminsider.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Melisko
ten spodok mierne pripomina Xperiu Sola
Hmmm
Páni priznať treba jedno...Lumie od Nokie určili dizajn telefónov s WP...
pudl
tak zepředu zcela obšlehlá Xperia....
kanon
Microsoft zítra představí novinky ohledně systémů Windows Phone.. velké

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze