Uniká aktualizační plán Samsung pro Android 6: první se dočká Note 5

22

S příchodem nového Androidu 6.0 Marshmallow všichni netrpělivě vyhlíží aktualizaci pro svůj telefon. Nyní se začíná pomalu vyjasňovat situace kolem telefonů a tabletů Samsung. Uniká dokument, který zachycuje aktualizační mapu. Jako první se aktualizace dočká model Note 5. Těšit se mohou i majitelé staršího Galaxy S5.

Android 6.0 Marshmallow

Nejde sice stále o oficiální potvrzení ze strany Samsungu, ale do jisté míry se uniklým dokumentem můžeme řídit. Dává nám poměrně ucelenou představu o tom, že Samsung na novém Androidu 6.0 Marshmallow pracuje a na první model jej pošle již za několik dní. Tím šťastným bude Galaxy Note 5. Ano, přesně ten model, který se u nás neprodává. V případě českého zákazníka se tak zajímavě jeví až další modely, a to je kompletní trojlístek řady Galaxy S6, který by se měl aktualizace dočkat během ledna 2016. Březnový měsíc se na řadu dostane loňská řada Note. V jarních měsících se pak dočkají i majitelé loňské vlajkové lodi Galaxy S5 či tabletu Galaxy Tab S 10.5.

TIP! Android 6.0 Marshmallow je venku: přehled novinek

Samsungy, které s největší pravděpodobností dostanou Android 6.0

Modely s odtajněným a pravděpodobným termínem aktualizace

Spoustu modelů zůstává nadále ve hře. Jde především o takřka celé řady Galaxy A, včetně modelu Alpha, Galaxy E a Galaxy J. Naopak smutná zpráva přichází pro majitele Samsungů Galaxy Note 3 a Galaxy S4. Tyto modely již s největší pravděpodobností šestkový Android nedostanou.

Samsung

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Anonym
Tak snad to dostane i ta A3 :/
honza
A z toho seznamu tu šestku nedostane ani polovina telefonů protože než to zase za rok Samsung vydá tak tu bude Android 7.... je to pořád dokola stejná písnička
Marduch
Samsungu koukej dovalit Note5. Okamžitě.
Ignác
a s5 mini ji dostane kdy? pořád mám jen 4.4.2

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze