U:fon a Equa bank za levnější volání, neomezený tarif již za 479 Kč

13

Operátor U:fon a bankovní společnost Equa bank spojily své síly a pro své zákazníky nabízí zvýhodněné mobilní tarify. Ty se odlišují od klasické nabídky velkých operátorů, a to jak svoji nabídkou, tak také cenou. Například zajímavý tarif se 100 volnými minutami vyjde na 99 Kč, neomezený je pak k dispozici za poměrně slušnou cenu 479 Kč.

Equa bank patří mezi banky, které si zakládají na nabídce bezplatných služeb, respektive běžného účtu, U:fon zase nabízí zvýhodněnou alternativu připojení k internetu a zastřešuje také nabídku telefonních tarifů. Propojení obou společností dalo vzniknout novým tarifům, které jsou dostupné pro všechny klienty Equa bank.

Equa bank

„Je to první takovýto projekt vzniklý ze spolupráce bankovního domu a mobilního operátora na českém trhu. Pro klienty Equa bank jsme vytvořili speciální velmi výhodné tarify,“ vysvětlila Lenka Janatová, marketingová manažerka operátora U:fon. Zdůraznila, že U:fon s Equa bank spojuje mimo jiné i stejná prozákaznická filozofie. „Oba se musíme na trhu s mnohem většími a silnějšími protihráči velmi snažit, abychom uspěli. Proto věnujeme našim zákazníkům zvýšenou péči, poskytujeme jim zajímavé benefity a kvalitní služby za co nejnižší ceny,“ uvedla.

Podmínkou pro získání tarifů je nutnost vlastnit běžný účet u Equa bank (bez poplatků) a následně hradit faktury formou inkasa přímo z běžného účtu zájemce. Z jednoho účtu je vždy možné hradit faktury až za 3 telefonní čísla zároveň, jeden uživatel má tedy možnost zastřešovat například svoji rodinu. Jaké jsou kompletní specifika a varianty obou nabízených tarifů se podíváme právě nyní.

Nabídka tarifního zvýhodnění

Nabídka se skládá ze dvou hlavních tarifů, přičemž oba tarify nabídnou ještě alternativu s vyšším datovým limitem. Zákazník tedy není nucen využívat zbytečně velkého internetového balíčku, pokud jej nevyužívá. Tato filosofie je poměrně vítaná, ne každý totiž potřebuje neomezený tarif s internetem.

100 za 99

Minutové tarify 100 za 99 100 za 99
Volné minuty kamkoli 100 100
Volné minuty domácí síť 0 0
Volné SMS 0 0
Data 0 MB 250 MB
Dokoupení dat 250 MB 69 Kč 69 Kč
Minuta (domácí i ostatní síť) 1,39 Kč 1,39 Kč
Minuta (pevná linka) 1,39 Kč 1,39 Kč
SMS (domácí i ostatní síť) 1,39 Kč 1,39 Kč
Aktivace SIM 1 Kč 1 Kč
Přenesení čísla 0 Kč 0 Kč
Měsíční paušál 99 Kč 168 Kč

Neomezeně za 479

Neomezené tarify Neomezeně za 479 Neomezeně za 479
Volání do všech sítí neomezeně neomezeně
SMS do všech sítí neomezeně neomezeně
Data 700 MB 1,2 GB
Dokoupení dat 500 MB 99 Kč 99 Kč
MMS 4 Kč 4 Kč
Závazek 24 měsíců 24 měsíců
Aktivace SIM 1 Kč 1 Kč
Přenesení čísla 0 Kč 0 Kč
Paušál 479 Kč 578 Kč

Pokud vás napadlo, co se stane pokud přestanete hradit vyúčtování inkasem, odpověď je jednoduchá. V následujícím měsíci bude cena vašeho zvýhodněného tarifu nastavena na cenu běžně nabízenou operátorem, tedy o slevu zkrátka přijdete. Operátor nabízí rychlost mobilního připojení 3G/HSPA+ s rychlostí až 42 Mb/s, LTE bohužel podporováno není. V případě, že vyčerpáte svoje data, rychlost internetu se sníží, nedojde však k jeho blokaci.

Pokud máte o tarif zájem, stačí navštívit stránky společnosti, případně navštívit osobně pobočku. Co na nové tarify říkáte vy?

Diskuze ke článku
Míša
Asi pro někoho méně náročného příjemná nabídka v tomhle kartelu. Škoda, že třeba nepokračuje za 650 VDF-mbank se 4GB, ta byla lepší. Ale i tak je to vítaná změna, zase retenční oddělení bude mít lepší nástroje(zase až po úprku mnoha zák po více měsících)
Martin Horna
Martin Horna
Nevidím na tom nic moc výhodného, mám Vodafone, neomezené sms, volání, 1.5 Gb dat v LTE sítí! A paušál 548 Kč
Boris
Co to melou?? Jak první na trhu, že udělali takový produkt? Co Mbank s Vodafonem před 2 lety? Mnohem lepší tarify i ceny, MNOHEM! To nemůžou myslet vážně za tyhle prachy a bez Lte?!! Výsměch.
Petr
Co je to zas za reklamu - šmejdi už nechodí po domech za důchodci, ale reklamují zde?
Za 1050 s DPH mám u TM S NÁMI BEZ HRANIC PLUS - zahraniční jednotky volání, sms a data plus 5GB v ČR v LTE - brzo až 370Mb/s, VoLTE, VoWiFi brzy, prostě plné služby.
Dokud jsem používal nižší tarif měl jsem neomezenku S NÁMI SÍT NESÍT za 525 s DPH - 1,5 GB dat a plné služby.
Bez podmínky konta v nějaký stupidní bance s nevýhodnými službami.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze