Týdeník Reflex na rok zdarma v tabletech i telefonech Samsung

13

Mobilní aplikace zpravodajského týdeníku Reflex nyní k dispozici zdarma pouze na tabletech Samsung Galaxy Note a Galaxy Tab a také na telefonu Galaxy S III.

Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak, navázala spolupráci s vydavatelstvím Ringier Axel Springer CZ, výsledkem čehož je nová mobilní aplikace “Týdeník Reflex“ na volné stahování časopisu do tabletů Galaxy Note, Galaxy Tab a také telefonů Galaxy SIII.

Aplikace týdeníku Reflex umožní čtení elektronické verze nejčtenějšího českého zpravodajského časopisu na velké většině tabletů společnosti Samsung řady Galaxy Tab (s výjimkou prvních tabletů P1000 a P1010), Galaxy Note, telefonech Galaxy S III a fotoaparátech Galaxy Camera, zcela bezplatně po dobu jednoho roku (52 vydání). Tato nabídka platí pro všechny uživatele, kteří si aplikaci stáhnou do konce roku 2013.

Aplikace Reflex pro vybrané modely od Samsungu

„Jsem velice potěšen, že prostřednictvím této aplikace přinášíme našim zákazníkům další přidanou hodnotu k našim přístrojům v podobně zajímavého obsahu“, okomentoval uvedení aplikace Jan Vaníček, Content Manager lokální pobočky společnosti Samsung.

„Aplikace Reflexu, kterou jsme vytvořili, bude po dobu jednoho roku dostupná exkluzivně jen v tabletech Samsung. Každý z uživatelů získá roční předplatné časopisu Reflex od společnosti Samsung zdarma. Jde o logické spojení technologického a obsahového lídra na trhu,“ říká Matěj Hušek, ředitel digitálních médií společnosti Ringier Axel Springer CZ. Ivan Hamšík, šefredaktor Reflexu, doplňuje: „Z aplikace máme radost. Věříme, že díky ní získáme nové čtenáře."

Aplikace si všichni majitelé výše zmíněných zařízení mohou stáhnout z obchodu Samsung. Nabídka je platná pouze na území České republiky.

Zdroje: TZ Samsung

Diskuze ke článku
Jsem vážně ubožák...
Vzdyt je to jen pro Samsung Galaxy Note II ,nikoli SGN I :( Zase velka bouda :( Navic proc to neudelaji pro vsechny founy z Androidem?! :o Asi je pan J.X .Dolezal moc chamtivy,co kdyby prodelali?Tolik usili do toho dali preci a ted by nevidelali :D Za co by si pak pan Dolezal kupoval kvalitni fet a jine sracky :@
Hňup
Díky za tip, aplikace nainstalována, potom jsem ťukl na KOUPIT, následně krátká REGISTRACE, PŘIHLÁŠENÍ a už mi to hlásí, že mám předplatné do 14.1.2014.
tak nevim
Pánové na sgsIII to stahnout nejde
tukx
Díky za info na note2 funguje krásně:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze