Twitter nabízí prohlížení bez přihlášení, bohužel nikoliv v ČR

2

Twitter nově umožňuje sledovat dění ve formě nových tweetů také lidem, kteří nemají účet nebo se zrovna nechtějí přihlásit. Skrze mobilní verzi svých webových stránek to umožňuje uživatelům ve 23 zemích, mezi které však zatím Česká republika nepatří.

Twitter

Pokud jste se doposud chtěli podívat, jak to vypadá na Twitteru, vždy bylo nutné se přihlásit nebo se registrovat. To však již pro vybrané regiony nebude jedinou možností. Twitter spustil možnost prohlížení nových tweetů bez nutnosti být přihlášen. Tato možnost funguje pouze v mobilní verzi webových stránek. Jde o praktickou věc, pokud uživatel potřebuje pouze rychle zjistit, co se zrovna děje. Stejně tak si Twitter může slibovat přísun nových uživatelů, kteří si takto mohou okusit výhody a nevýhody Twitteru a následně si založit klasický účet.

TIP! Twitter možná zvedne limit na 10 tisíc znaků

Nová možnost je nyní dostupná ve 23 zemích na světě, avšak Česká republika mezi nimi chybí. Pokud zavítáte na mobilní verzi stránek Twitteru, a to jak přes mobil tak přes počítač, vždy budete vyzváni k registraci nebo přihlášení.

Stáhnout Twitter

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: techradar.com

Diskuze ke článku
technek
Tohle mě přesně napadlo už před lety, proč má mít člověk účet když chce jen sledovat zprávy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze