Tři přednosti Huawei Watch GT 3 Pro, které vás jen tak neomrzí

Tři přednosti Huawei Watch GT 3 Pro, které vás jen tak neomrzí
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Nejnovější řada chytrých hodinek je dostupná ve dvou velikostech
  • Kromě prémiových materiálů zaujmou taký výdrží či povedeným displejem

Chytré hodinky Huawei Watch GT 3 Pro dorazily ve dvou velikostech a hned několika provedeních, ať už si však pořídíte nejprémiovější keramickou verzi pro dámy, kterou jsme nedávno testovali, nebo větší titanovou variantu pro pány, některé prvky zůstávají stejné. Jedná se přitom o důležité funkce či vlastnosti moderních chytrých hodinek, které zkrátka neomrzí.

Skvěle čitelný displej za každých podmínek

Přestože se kvalitnější AMOLED panely pomalu začínají dostávat i levnějších chytrých hodinek, ne vždy mohou nabídnout špičkovou čitelnost za všech podmínek. Klíčovou roli hraje v tomto ohledu maximální svítivost a s ní spojená automatická regulace jasu. V kanceláři totiž můžete bez problémů přečíst veškeré informace na ciferníků, jakmile se však ocitnete venku během slunečného dne, budete hledat stín, správný úhel či vzdálenost displeje hodinek od očí, abyste zjistili, jaký je čas, nebo kdo vám právě poslal zprávu.

Hodinky řady GT 3 Pro v tomto ohledu přináší záruku špičkové čitelnosti, a to klidně i když ostrý sluneční svit dopadá přímo na jejich displej. Maximální jas je navíc nejen velmi vysoký, ale také má široký rozsah, což znamená, že vás hodinky v zatemněném pokoji nebudou nepříjemně oslňovat. Za zmínku stojí rovněž automatická regulace, která funguje příkladně a přispívá ke komfortnímu čtení, či prémiové a vysoce odolné safírové sklo i jemné rozlišení.

Když se výdrž stane návykovou

Sebelepší chytré hodinky nikdy nebudou příliš praktické, pokud je musíte neustále nabíjet, přičemž Huawei je dlouhodobě známý dlouhou výdrží svých hodinek. To se týká rovněž modelové řady GT 3 Pro, kde se celková výdrž odvíjí od velikosti zvoleného modelu. Zatímco dříve testované Huawei Watch GT 3 Pro běžně zvládnou týden na jedno nabití, větší 46mm varianta zajistí až dvoutýdenní výdrž, což je v daném segmentu nadprůměrná hodnota. V praxi to například znamená možnost odjet na dovolenou, aniž byste museli v jejím průběhu hodinky vůbec dobíjet.

O 30 % rychlejší nabíjení

Pokud je už potřeba hodinkám doplnit energii, je možné kromě dodávané nabíjecí kolébky využít i jakoukoliv bezdrátovou nabíjecí podložku standardu Qi nebo reverzní bezdrátové nabíjení, které světu představil Huawei Mate 20 Pro. Huawei se navíc povedlo mezigeneračně zrychlit nabíjení o 30 %, tudíž je možné doplnit energii na několik dní v ještě kratším časovém úseku.

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm

Konstrukce46,6 × 46,6 × 10,9 mm, 54 g, odolnost: IP68
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px)
SystémHarmonyOS, kompatibilní s: ?
KonektivitaBluetooth: 5.2, ne, NFC
Akumulátor530 mAh, nabíjení: bezdrátové

Huawei Watch GT 3 Pro 43mm

Konstrukce42,9 × 42,9 × 10,5 mm, 50 g, odolnost: IP68
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano (20 mm)
DisplejAMOLED, 1,32" (466 × 466 px)
SystémHarmonyOS, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.2, ne, NFC
Akumulátor292 mAh, nabíjení: bezdrátové
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze