Testujeme: Sony Ericsson S500i, T650i, Nokia 2760

Testujeme pro vás nejnovější mobilní telefony. Pomozte nám s vydáváním kvalitních recenzí a ptejte se nás na to, co vás zajímá. Právě teď pro vás v redakci testujeme nové stylové Sony Ericsson S500i a T650i nebe levné véčko Nokia 2760.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na náš mail v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jen jaká je výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat a rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

TIP: přečtěte si naše dřívější recenze nejnovějších telefonů

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Sony Ericsson T650i

Výrobce oživuje legendární řadu T touto bohatě vybavenou novinkou. Ve výbavě tenkého telefonu s tloušťkou pouze 12 milimetrů nechybí 3,2 Mpx fotoaparát s autofocusem a LED diodami, ani podpora UMTS. Model T650i je funkčně zcela shodný s K810i. Je však menší, elegantnější a díky bohatšímu příslušenství také dražší. Recenzi si budete moci přečíst již tento víkend.

TIP: Přečtěte si naše preview a prohlédněte si živé fotografie Sony Ericssonu T650i.

Sony Ericsson S500i

Novinka se bude prodávat ve čtyřech svěžích kombinacích: Mysterious Green, Spring Yellow, Contrasted Copper a Ice Purple. Kromě odlišného designu a barevné kombinace se tak od walkmanu W580i nijak neliší. Rozměry i hmotnost zůstaly zachovány. Číselně vyjádřeno: 106 x 47 x 14 mm a 94 gramů. Zaujme aktivní QVGA displej se schopností zobrazit 262 tisíc barev. Mnohé potěší také přítomnost 2 Mpx fotoaparátu, který si poradí také s natáčením videa. Vnitřní paměť o velikosti 12 MB lze dále rozšířit o paměťovou kartu M2. Tu si ale budete muset dokoupit, v balení s telefonem ji totiž nedostanete. Karta se bude hodit díky přítomnosti hudebního přehrávače. Bohužel však chybí FM rádio. Zajímavou vlastností je možnost zapnout automatickou změnu tématu v závislosti na denní době, dnu v týdnu nebo dokonce ročním období. Změnu tématu mohou navíc doplňovat světelné efekty. Na recenzi se můžete těšit již tento týden

TIP: Přečtěte si naše dřívější preview Sony Ericssonu S500i.

Nokia 2760

Elegantní véčko potěší především přítomností Bluetooth či VGA fotoaparátu s možností záznamu videa. Nechybí stereo FM rádio s dodávaným headsetem, který slouží jako anténa. Dobrou zprávou je přítomnost aktivního TFT vnitřního displeje s rozlišením 128 x 160 bodů. Vnější malý displej je černobílý, s inverzním zobrazením. Ve výbavě potěší ještě také MP3 vyzvánění, GPRS, MMS nebo 11 MB uživatelské paměti. Na recenzi se můžete těšit již tento týden

Přečtěte si květnové preview nových low-endů Nokie, mezi kterými se objevil i model 2760

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze