Temple Run: Oz - druhý díl inspirovaný filmem pro Android a iOS

4

Velmi oblíbená hra Tepmle Run se dnes dočkala speciální edice inspirované novým filmem Mocný vládce Oz. Princip hry zůstal zachován, avšak podíváte se do zcela nových exteriérů.

Začátkem letošního roku vydalo vývojářství Imangi Studios Temple Run 2, pokračování velmi oblíbeného prvního dílu. Náplní hry je v podstatě neustálý útěk před příšerou. Vaším úkolem je vyhýbat se překážkám a včas zahýbat, aby hrdina nevyběhl z cesty. Pokud se vám již i druhý díl omrzel, můžete si hratelnost celé hry prodloužit.

Temple Run: Oz

Dnes vyšel ze spolupráce s Disney titul Temple Run: Oz, který vychází z druhého dílu. Přenese vás však do prostředí země Oz. Samozřejmě vydání není náhodné, neboť zítra vstupuje do českých kin nový film Mocný vládce Oz. Mezi novinky kromě změněného prostředí patří také možnost letět balónem a odpočinout si tak od nekonečného běhu.

Temple Run: Oz vyšel dnes pro Android a iOS. Na obě paltformy stojí necelých 20 Kč, avšak pokud si hru zakoupíte ještě dnes, dostanete zdarma 1500 mincí do hry, které by jinak při nákupu z aplikace vyšly právě na 20 Kč.

Stáhnout Temple Run: Oz

Google Play App Store

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Orion
Počkat oni vydají hru s mikrotransakcemi a chcou abysme za ní zaplatili ?
Sylvie
Dobrý den, bude zde zase nějaká soutěž o mobilní telefon, kterých jste měli minulý rok opravdu hodně?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze