Temple Run 2 je nyní dostupný i na telefony s Androidem

5

Po avizovaném týdnu se dnes v obchodě Google Play konečně objevil druhý díl oblíbené hry Temple Run. Co přináší nový díl na vaše telefony?

O Temple Run 2 jsme vás informovali již minulý týden, kdy hra oficiálně vyšla pro iOS. Tehdy jsme také psali, že majitelé Androidů si počkají zhruba týden. Uplynulo přesně šest dní a v obchodě Google Play je možné „dvojku“ stahovat. Opět je ke stažení zdarma, stejně jako v případě iOS. Velikost hry je 33 MB a potřebujete telefon s minimálně Androidem 2.1.

Temple Run 2

Novinky se shodují s verzí pro iOS. Pokročila především grafika, která vypadá pěkně i na HD displeji, na kterém jsme hru nyní zkoušeli. Beze změny zůstala zvuková stránka, kdy je hudební doprovod doplněn o různé zvuky vašeho prchajícího běžce. Princip hry zůstal zachován, stále tedy utíkáte před monstrózní opicí. Ovládání je svěřeno tahům prstů po displeji a naklánění samotného telefonu. Osvojíte si ho do jedné minuty. Pokud by se vám vaše běžící postava snad nelíbila, je možné později odemykat alternativní.

Závěrem můžeme rovnou poukázat na úspěch druhého dílu. Za první čtyři dny dostupnosti pro iOS si jej stáhlo přes 20 miliónů uživatelů. První díl však ještě nějakou dobu udrží nadvládu, neboť si jej stáhlo už zhruba 170 miliónů uživatelů.

Stáhnout Temple Run 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: phonearena.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Arnold
Ja to hraju na iphone a hru miluju
Guli
Pitfall! Je podle me lepsi hra :) nvm jestli je ale na android. Hraju na Ipadu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze