Telefony THL vstupují na český trh, distributorem bude Lion Mobile

10

Na český trh míří oficiálně další čínský výrobce, kterým bude v našich končinách již poměrně známé THL. Výhradním distributorem bude společnost Lion Mobile, která se již několik stará o prodej, podporu a lokalizaci čínských telefonů.

Portfolio výrobce slibuje jak telefony určené pro profesionály hledající nekompromisní výkon za rozumnou cenu, tak pro nenáročné a začínající uživatele smartphonů, jejichž devizou je především nízká cena. Zákazníci si mohou smartphony zakoupit na českých oficiálních stránkách www.thl.cz.

THL Česko

THL je první z nové vlny čínských značek, která má v České republice oficiálního distributora a dozrála tak ke vstupu na EU trh. V Číně patří tato značka mezi tradiční výrobce, mobilní telefony vyrábí již 12 let. „Je pro nás pocta, že si nás společnost THL vybrala jako výhradního partnera pro svou nastávající expanzi do Evropy. S THL nyní začínáme v České republice, v budoucnu však chceme rozšířit působnost i na další trhy v zemích střední a východní Evropy a také některé západoevropské trhy,“ nastiňuje plány Jiří Opletal, ředitel Lion Mobile.

THL T11

Společnost Lion Mobile nabídla českým zákazníkům zprostředkovaně smartphony THL již před několika lety. Lion Mobile bude však nyní pro telefony THL zajišťovat komplexní zákaznický servis včetně online a telefonické podpory a autorizovaného záručního i pozáručního servisu. Jako servisní organizace bude fungovat pro všechny přístroje THL, které budou dovezeny do Evropy v rámci oficiální distribuce.

„Vzhledem ke špičkové kvalitě našich produktů a silnému zázemí značky THL jsme se rozhodli, že naše obchodní aktivity rozšíříme i do Evropy. Jako bránu do evropských zemí jsme zvolili Českou republiku, a to nejen díky specifickému tržnímu prostředí. Její lokalita v samotném středu Evropy je zcela ideální a máme zde velmi silného partnera – tým společnosti Lion Mobile, který má dlouholeté zkušenosti s prodejem a servisem čínských mobilních telefonů. Za několik let své existence zákazníkům dokázal, že kvalitní čínské smartphony mohou konkurovat vlajkovým lodím zavedených výrobců,“ uvedl k expanzi Yao Mucheng, generální ředitelka THL Gobal.

Testovali jsme

Značka na český trh vstupuje se širokým portfoliem smartphonů, v e-shopu je dostupných rovnou osm modelů. Jejich cena se pohybuje v rozmezí 1 599 až 7 999 Kč. Systém je od počátku lokalizován do českého jazyka a má kompletní sestavu Google Play funkcí, tak jak jsou zákazníci zvyklí. Díky tomu mají jejich uživatelé přístup k nepřebernému množství aplikací i her. Oficiální distribuce telefonů nabízí široké spektrum příslušenství v základním balení. Od začátku prodeje však bude možné dokoupit další příslušenství především v podobě různých krytů a pouzder.

Zdroj: TZ THL

Diskuze ke článku
Jura
Další firma, která se vyšvihla jen díky tomu, že kopírovala a kradla. Lidé, kteří si budou kupovat tyto telefony, podporují zloděje.
Mato
Konečne zmenili logo. Tá kópia starého HTC loga, ktorú používali donedávna, bola dosť trápna.
Tiež zmena v dizajne pomohla. Donedávna tvorili ich výrobný program hlavne kópie Samsungov (viď THL W8s).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze