Telefony s Windows Phone 8 se prodávají 5x lépe, tvrdí Ballmer

8

Na včerejší tiskové konferenci Qualcommu vystoupil také generální ředitel Microsoftu Steve Ballmer. Krátce se vyjádřil k prodejům telefon s operačním systémem Windows Phone. Jaké jsou?

Steve Ballmer uvedl, že se během Vánoc 2012 prodalo pětkrát více telefonů s Windows Phone, než o rok dříve. Jde o zajímavé tvrzení, které zároveň dává tušit, že se mobilním Windowsům nové generace daří. Jenže opět jsme se nedočkali žádných konkrétních čísel, což dává prostor ke spekulacím, zda nejsou prodeje přes nárůst nadále poměrně malé, což je více než pravděpodobné.

Steve Ballmer

Jasnější světlo by mohla brzy přinést Nokia, která zveřejní své finanční a prodejní výsledky za uplynulé čtvrtletí. Jelikož Lumie patří mezi nejprodávanější zařízení s Windows Phone, bude zajímavé sledovat, jak to doopravdy vypadá s prodejností.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Majo B.
Keby tak Steve Ballmer nemachroval a radsej vypustil WP 7.8
V mojom okoli som jedinym vlastnikom WP, aj to hovori o predajnosti, ci sa mylim?
xman
Me z toho vychazi ze 5x nic je porad nic.... ;)
Lukas
Čekat od ředitele MS, že řekne něco jiného, než že to jde skvěle, by bylo asi naivní. Už jenom to, že se neohání žádnými konkrétními čísly, ale jenom nějakým neurčitým násobkem, svědčí o tom, že ty prodeje musí být vskutku tragické. Kdyby padla nějaká magická, konkurenceschopná hranice, tak ji MS valí do hlav novinářů horem, spodem.
Jarda
Všichni vědí, že Ballmer je ten nejhorší CEO. Je to šašek a divím se, že ho dávno neodvolali...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze