Telefony LG, které nedostaly šanci. Podívejte se na Stylo 7 či levné K33 a K35

Telefony LG, které nedostaly šanci. Podívejte se na Stylo 7 či levné K33 a K35
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Jihokorejský výrobce měl v přípravě hned několik novinek na letošní rok
  • Například model Stylo 7 měl nabízet Snapdragon 662 a stylus

LG v letošním roce oznámilo, že ukončuje podnikání v oblasti mobilních telefonů, což znamená, že se už žádných nových mobilů LG nedočkáme. Samotný výrobce však do poslední chvíle netušil, jakým směrem se bude dále ubírat, a proto byl vývoj nových přístrojů v plném proudu.

Již před časem jsme se mohli poměrně podrobně seznámit s modelem Velvet 2 Pro, který byl vlastně zcela hotov a připraven k představení. LG dokonce vyrobilo několik tisíc kusů v první sérii, které následně nabídlo svým zaměstnancům k odkoupení.

V přípravě však bylo mnohem více smartphonů v různých fázích dokončení, se kterými bychom se v roce 2021 setkali. Evan Blass nyní zveřejnil na Twitteru hned tři připravované kousky, které se bohužel nikdy nedočkají nadšených zájemců. V prvé řadě jde o LG Stylo 7, jehož hlavním trumfem byl integrovaný stylus. Výbava stála na 6,8palcovém displeji s Full HD+ rozlišením a průměrném procesoru Snapdragon 662, který doplnila 4GB RAM.

LG Stylo 7

LG připravovalo také dvojici levných modelů K33 a K35, jejichž pojítkem byly HD+ displeje či procesor Helio P35 od MediaTeku. Oba měly mít také jen 3GB RAM.

LG K35 a K33
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze