Telefon k předplacené kartě zdarma? V obchodech Space ano

Nový telefon za jednu korunu lze získat upsáním se operátorovi a placením měsíčního paušálu. V obchodech Space ale máte možnost telefon získat zcela zdarma a navíc k předplacené kartě.

Se zajímavou nabídkou přišel obchod Space ve své lednové nabídce. Pokud si u něj pořídíte předplacenou kartu Vodafone s kreditem 200 Kč, získáte mobilní telefon Vodafone 246 zcela zdarma. Ano, jde o ten nejzákladnější model, který kromě volání a posílání SMS zpráv zvládne přijímat FM rádio a nabídne barevný displej. Mnohým uživatelům ale přesně takový telefon stačí a v tomto případě jej navíc obdrží zcela zdarma. Cena sady je totiž 200 Kč a tuto částku můžete protelefonovat. Samotný telefon tedy vychází na 0 kč.

Na nabídku jsme se byli informovat přímo na prodejně Space v Liberci. Prodejce nám nabídku potvrdil, avšak musel nám bohužel říci, že první várky jsou již vyprodány. Byli jsme nicméně ubezpečeni, že v týdnu bude tato sada s telefonem zadarmo opět v nabídce. Půjde tak zřejmě o poslední kusy, neboť jak hlásá reklamní obrázek, akce platí do 31. ledna 2013, respektive do vyprodání zásob.

Vodafone 246

Co Vodafone 246 nabízí

  • 1,5palcový, barevný displej s rozlišením 128 x 128 pixelů
  • nízkou hmotnost - pouze 60 gramů
  • FM rádio a LED svítilnu
  • Li-Ion baterii s kapacitou 670 mAh

Zdroje: ispace.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze