TCL 10 si cenou věří, Galaxy Buds zase šokují tvarem

mNews
2
TCL 10 si cenou věří, Galaxy Buds zase šokují tvarem
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Konečně známe cenu TCL 10 Pro a TCL 10L, je trochu vyšší, než jsme původně čekali
  • Úniky ukazují pravděpodobnou podobu nových Galaxy Buds, vypadají jako fazole
  • Dále si ukážeme nový díl závodů Forza pro telefony nebo upalování 5G vysílačů

Ač mám pocit, že se svět zastavil, mobilní novinky se na nás chrlí dál. Dnes se podíváme na nové TCL nebo prazvláštní sluchátka od Samsungu. Vítejte u mNews.

TCL 10 si cenou věří, Galaxy Buds zase šokují tvarem – mNews

TCL 10 je dražší, než jsme čekali

Na přelomu května a června k nám dorazí dva nové telefoyn od TCL – 10 Pro a 10L. Uvnitř vybavenější verze číhá Snapdragon 675, 4 500mAh baterie a 6 GB RAM. Tedy slušná výbava střední třídy. Potěší však velký OLED displej a 64Mpx snímač od Samsungu. Za telefon zaplatíte 12 tisíc korun, což rozhodně není málo. Levnější variantou bude TCL 10L s IPS displejem, o něco slabším procesorem i baterií. Slabší jsou také fotoaparáty a za telefon zaplatíte 7 tisíc korun. V dnešní době už není spolehnutí na nic.

Galaxy Buds Bean překvapí svým tvarem

Nová generace bezdrátových sluchátek od Samsungu vás pravděpodobně zaskočí. Alespoň to naznačují uniklé rendery, dle kterých sluchátka vypadají jako fazole. Nepřijdou však o dotykové ovládání ani trojici mikrofonů. Jejich oficiální představení se očekává koncem srpna. A já si budu muset připomenout, že elektronika není k jídlu!

Forza Street přichází na telefony

Forza patří mezi nejznámější herní závody a Microsoft chystá vydání i pro mobilní zařízení. Kroťte však nadšení, Forza Street je velmi zjednodušená arkáda, vyvinutá pro dotykové ovládání, kterou si již nyní můžete stáhnout zdarma pro počítače. 5. května však vyjde také pro Android a iOS. Těšit se můžete na hraní zdarma i licencované vozy.

Hon na 5G vysílače

Zatímco u nás se výstavba 5G sítě pomalu oddaluje, například v Anglii se pořádají hony na 5G vysílače. Hoax totiž tvrdí, že právě 5G signál zapříčiňuje šíření koronaviru. Vandalové tak zapálili nejméně tři vysílače. Podobné nesmysly se objevovaly již dříve, kdy měl zase 5G signál například způsobovat rakovinu. Je dobré si připomenout, že jakákoliv škodlivost byla zatím všemi studiemi vyvrácena.

Jak se říká, nesmíte věřit všemu, co najdete na internetu. Což vám říká týpek na YouTube z vlastního obýváku. Nejlépe uděláte, když půjdete na mobilenet.cz.

Diskuze ke článku
Pavel
TCL si s cenou věří a všechno to podpoří NULOVOU propagací, jak mají ve zvyku. A myslí si, že tentokrát pomůže záměna loga Alcatel za logo TCL. Ne, nepomůže. Takže jsem zvědav na další změnu jejich "strategie".
Dodo
Za ty prachy je hafo jiných, lepších smartphonů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze