Tajný Samsung Galaxy S III: nová fotografie a datum představení

13

Samsung Galaxy S III zřejmě začíná poodhalovat svoji finální podobu. Již jsme napsali celou řadu článků o tom, jak by měl nástupce vypadat a jaká by měla být jeho funkční výbava. Spekulace v současné době neberou konce. V článku níže vám poodhalíme zřejmě finální vzhled Galaxy S III. Nebo bude nakonec vše jinak?

Nové specifikace a vlastnosti - 21.3. 2012

Neznámý uživatel přinesl jednomu zahraničnímu serveru střípky informací o vlastnostech a funkcích, kterými bude nové Galaxy S III disponovat. Jeho rozměry by měly činit 131 x 64 x 8 milimetrů s velmi slušnou hmotností 125 gramů. Dotykový displej nabídne úhlopříčku 4,7 palce s technologií Super AMOLED Plus HD, HD signalizuje rozlišení 720p (1280 x 720 bodů) s maticí RGB. Mnohé názory se rozcházely nad rozlišením fotoaparátu. Podle posledních informací se proslýchá, že rozlišení bude činit zřejmě 12 Mpx a fotoaparát umožní pořizování videí ve Full HD rozlišení s funkcí slow motion videa o snímkovací frekvenci 60 fps. Další výbava bude zahrnovat čtyřjádrový procesor o taktu 1,5 GHz s menší pamětí RAM, než se očekávalo - 1 GB. To je ale zcela dostačující hodnota a více v podstatě potřeba není.

Interní paměť bude disponovat kapacitou 32 GB. Zda bude rozšiřitelná o pamětové karty zatím není potvrzené. Datová výbava bude patřit do říše snů. V čele bude HSPA+ Dual Carrier, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC i Wi-Fi Direct. Ohledně představení novinky stále platí datum 22. května, i když podle některých informací by se tak mohlo stát již v dubnu. Ale nechme se překvapit, třeba se oficiálního představení dočkáme dříve, než očekáváme.

Původní informace z 19.3. 2012

Jedná se již o skutečnou podobu Galaxy S III?

Samsung podle posledních informací a spekulací představí na akci, kterou pořádá v Londýně 22. května nástupce dnes prodávaného Galaxy S II pod označením Galaxy S III. Jak ale bude nové Galaxy vypadat? Podle posledních snímků si můžeme všimnout, že dotykový displej bude zasahovat až po okraje samotného telefonu. Celý telefon bude obehnán designovým rámečkem, který se svým provedením podobá nejnovějším tabletům od Samsungu. To poslednímu snímku přidává na věrohodnosti. Konečně bychom se měli dočkat hardwarové spouště fotoaparátu na pravé straně.

Samsung Galaxy S II - oficiální fotografie

TIP: Recenze Samsung Galaxy S II – šlechtic Android

Nové bude i home tlačítko. Zařízení bude podle snímků i mimořádně tenké, tenčí než Galaxy S II. Odhadovat lze hodnoty kolem 7 milimetrů. Podle zatím neoficiálních parametrů bude novinka disponovat 4,8 palcovým dotykovým displejem, 8 Mpx fotoaparátem, 2 GB pamětí RAM a čtyřjádrovým procesorem. Zmínky se rozcházejí o přítomnosti keramického těla. Myslíte si, že tento vzhled je již finální? Co na tento vzhled říkáte? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Zdroje: androidauthority.com, gsmhelpdesk.nl

Diskuze ke článku
mario
Těším se na ten mobil jak na Vánoce !! Nemůžu se ho dočkat !! Nevíte něco o novém tabletu (tab 11,6) ?? Chtěl bych mít nejnovější sourozence :))
Benehallow
Další hrůza od Samsungu :-D nevzal bych si to ani zadarmo!
Johny
Fakt pecka :D 2GB ram a quad core určitě! To ty angry birds proletí bočnicí asi :D
majk
ttěšil jsem na něj hodně,mám galaxy S2,ale uz ted vím že si ho nekoupim kvuli tak velkému displeyi...4,3 je pro mě max co snesu,tohle uz je moc...jinak HW je supr o tom zadna rozdupe HTC One X a ostatní quadcore

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze