Tajné LG Optimus F3Q: nižší třída s Androidem a QWERTY klávensicí

8

Telefony s výsuvnou QWERTY klávesnicí jsou na evropském trhu doslova vyhynulým druhem. Naproti tomu v USA takové modely nalézt jde. Dokonce se chystá i jeden nový od LG.

Klávesnice byla před několika lety neodmyslitelnou součástí každého telefonu. S nástupem dotykových telefonů se výběr rozšířil o modely s QWERTY klávesnicí. I ty však byly posléze zcela vytlačeny celodotykovými telefony. Ve stručnosti situace na evropském trhu. Zákazníci v USA mají však výsuvné QWERTY klávesnice více v oblibě. Pro operátora T-Mobile USA LG chystá nový model Optimus F3Q, který spadá do nižší třídy a výsuvnou klávesnicí nabízí.

LG Optimus F3Q
LG Optimus F3Q

V další výbavě se objevuje 4palcový displej s rozlišením 800 x 480 pixelů, dvoujádrový procesor Snapdragon 400 s taktem 1,2 Ghz, podpora LTE, 5megapixelový fotoaparát či baterie s kapacitou 2 460 mAh. O prostředí se postará operační systém Android 4.1.2 Jelly Bean s nadstavbou od LG. Prozatím není známo datum představení, je však téměř jisté, že se tohoto modelu v Evropě nedočkáme.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
přesně takovej telefon nám tady chybí
Aux
Mě zas v ČR chybí ceny a nabídky ktere se zcela normálně vyskytuji např v,DE, A nehlede na výběr mobilu ktere se zde vubec nevyskytuji..
Pepa
Ve vsi slusnosti a s uctou k vasim potrebam a vkusu se ptam, k cemu HW klavesnici? Toto pisu na obstarozni Xperii X8 s titernym displayem a v pohode. Mrnava tlacitka, zvysena vaha a pravdepodobnost poskozeni mechanismu v case mi pripadaji jako prilis velke minusy?
Wojta
Proč tu taky nemáme takové telefony? Xperia mini pro pomalu dosluhuje, co potom?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze