Tajné BlackBerry Z5: první fotografie levnější dotykové ostružiny

13

Kanadský výrobce BlackBerry má během letošního roku poměrně výrazným způsobem rozšířit nabídku svých modelů s nejnovější verzi svého operačního systému. Nyní se začíná spekulovat o modelu Z5.

BlackBerry letos plánuje uvedení šesti telefonů. Prozatím jsme se dočkali tří modelů. Konkrétně šlo o vlajkový model Z10, skvěle vybaveného zástupce s QWERTY klávesnicí Q10, mimochodem oba se v České republice již prodávají, a model střední třídy s QWERTY klávesnicí Q5. Portfolio by měl rozšířit další zástupce střední třídy, který bude mini variantou vlajkové lodi.

Čtěte také: BlackBerry Q10 v redakci: první dojmy z očekávané ostružiny

První obrázky BlackBerry Z5

Spekuluje se právě o BlackBerry Z5, který údajně unikl na dvou obrázcích. Bohužel však není jasné, zda nejde jen o nějaký podvrh a až další dny a týdny ukáží, zda budoucí model bude vypadat právě takto. Stejně tak visí otazníky nad výbavou.

Zdroje: techkiddy.blogspot.in, berryflow.com

Diskuze ke článku
Midzi
Nejake info o A10 by sa nenaslo?
Tomáš
Hezký hezký jestli to je aspoň z části pravda ten obrázek...:) Trochu mi to ale připomíná HTC Desire X :) Beztak stejně zůstanu u své Z10.
DANXLV
Vyzerá to jako Xperie Tipo :D
Tomáš
Mám STL100-1 od T-Mobile. Osobně si nemyslím, že absence LTE je v našich podmínkách až takový problém.. Bohatě mi stačí, že má T-Mobile hustou sít HSDPA+ které Z10 zvládá. LTE než se rozjede ve velkém a né jen pro konkrétní městské časti a podobně, tak si člověk bude kupovat nový telefon. Jinak co se týče procesoru tak nemyslím, že TI je horší nez Snap4. Jediný rozdíl je v tom, zě TI je vyroben 40nm techologií a snap 28nm technologíí. Takže možná větší spotřeba baterie, ale stejně to je jako většina smartphonu v téhle době, takže každodenní nabíjení a to jak u TI tak u snap4 ;) Jinak co jsem jestě četl na foru crackberry, tak má TI mít poměrně odost výkonější grafický čip, ale to už nevím co je na to pravdy, až takový znalec HW nejsem..:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze