Tajná Xperia C6 od Sony s tenkými rámečky na fotografiích

8

Japonské Sony pravděpodobně chystá dalšího zástupce řady Xperia C. Alespoň to naznačují nově uniklé snímky, na kterých je zachycen velký telefon, který však klade důraz na skutečně tenké rámečky kolem displeje.

O smartphonu Sony Xperia C6 se spekulovalo již koncem ledna, avšak k jeho představení prozatím nedošlo. Po více než dvou měsících se však Xperia C6 opět objevuje na scéně a tentokrát na poměrně detailních fotografiích. Ty dávají na odiv zdařilý design, kde výrobce dbal na tenké rámečky kolem displeje, díky čemuž vypadá případná novinka velmi stylově. Kromě toho, že byl tajný model nafocen ve voze Škoda, si můžeme povšimnout také poměrně velké čelní kamerky, která je vybavena přisvětlení formou LED diody.

TIP! Recenze Sony Xperia Z5 Premium – Unikát, co není pro každého

Sony Xperia C6

O další výbavě se prozatím pouze spekuluje. Telefon by měl nabídnout 6palcový displej a poradit si se dvěma SIM karty. O jeho pohon se postará doposud nespecifikovaný procesor od MediaTeku. V tuto chvíli nejsou známé informace o případném představení.

Zdroje: tieba.baidu.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
Martin
Hnus. Tohle sony ať radši schovají :D
pet
tohle ze ma tenke ramecky? vzdyt ma nad displejem skoro 2 cm!

pod vyrazem tenke ramecky ocekavam hlavne zmenseni nad a pod displejem a ne na stranach kde uz je male ma vetsina telefonu
Martin McČerný
Martin McČerný
Vypadá to jako čína, nejhorší na tom je, že je to viditelně nesouměrné a vypadá to divně. Vrcholem sony zatím vidím stále Z3+, pak přidali škaredou čtečku otisků a zhranatili design, teď tohle... přitom stačilo přidat senzorová tlačítka na z3 a zmenšit rámečky.
ANONIKDY
jo hoši, kdyby to byl samkšunt, to byste měli orgasmy, co............

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze