Tablet Lenovo A8-50 se začíná v ČR prodávat: známe cenu

9

Lenovo představilo tabletovou novinku řady A. Lenovo A8-50 vyniká svým ladným designem v různých barevných provedeních. Hodí se především pro surfování na internetu, poslouchání hudby a hraní jednoduchých her. Jeho kompaktní rozměry, nízkou hmotnost a dlouhou výdrž na baterii ocení především uživatelé, kteří často cestují.

8palcový tablet A8-50 přichází s operačním systémem Android 4.2 Jelly Bean, který bude možné naštěstí aktualizovat na Android 4.4 KitKat. O bezproblémový chod zařízení se stará čtyřjádrový procesor MTK 8382 s taktem 1,3 GHz. Ostrý obraz při sledování filmů či seriálů nabízí HD IPS displej (1280 × 800 pixelů) a perfektní zvuk zajišťují dva přední reproduktory s technologií Dolby.

Lenovo A8-50

Hmotnost stylové novinky z řady A činí pouhých 360 gramů a vydrží na baterii až 8 hodin, což je dostatečná doba pro den strávený na cestách. Volitelně je k dispozici s 3G, tudíž se nemusíte spoléhat jen na Wi-Fi. Díky přední 2megapixelové a zadní 5megapixelové kameře mohou uživatelé navíc zachytit jedinečné okamžiky ve svém životě.

Tablet zároveň nabízí řadu přeinstalovaných aplikací včetně DOit aplikací SHAREit pro sdílení informací mezi více zařízeními a SYNCit, která umožňuje zálohovat a obnovovat kontakty, SMS zprávy a záznamy o hovorech. Uživatelé si mohou vybrat tablet v různých barevných provedeních – konkrétně v červené, bílé, námořnické modré a žluté, díky tomu tak můžete přizpůsobit tablet svému stylu.

Tablet Lenovo A8-50 je u nás dostupný za cenu od 3 999 Kč s DPH, model s 3G od 4 699 Kč s DPH.

Zdroj: TZ Lenovo

Diskuze ke článku
Johny
Poradíte s koupí?
Raději Asus Memo Pad 173X nebo Lenovo A8-50
Díky
LTE verze
Bude dostupný model s LTE a zejm. s podporou LTE pásma 900MHz?
michal j
Dobry den,co by jste doporucili z techto dvou..toto lenovo nebo lg g pad 8.3 (vetsi ram,kratsi vydrz)?
Dekuji za nazor..
Tomíno Drak
Tomíno Drak
Mam dotaz lze z nej volat?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze