Tablet HP Envy x2 - cena a dostupnost novinky s Windows 8

Takřka všichni přední výrobci tabletů chystají na nejbližší dobu své vlastní pokusy se systémem Windows 8 a HP není výjimkou. V Berlíně poprvé představil hybridní tablet Envy x2, který si ihned získal přízeň mnoha přítomných. Nyní společnost konečně odhaluje oficiální dostupnost a cenu, minimálně tedy v USA.

Tisková zpráva odhalila dostupnost mnoha nových zařízení z portfolia výrobce, která se soustředí na systém Windows 8, nás ale zajímá právě tablet HP Envy x2 s dokovací klávesnicí. Zařízení díky tomu přinese mobilitu tabletu, spojenou s pohodlností a výkonem notebooku, což je kombinace, která se ukázala být výherní už u řady Asus Transformer. Místo Androidu zdea ale nalezneme pro práci mnohem vhodnější Windows.

TIP: Přečtěte si více o tabletu Envy x2 na Tabletnetu.

Na americkém trhu se Envy x2 objeví 14. listopadu letošního roku, zatímco cenová hladina se bude pohybovat od 849 dolarů výše, tedy v přepočtu od cca 16 tisíc korun bez daně, což není zrovna málo. Výměnou však dostanete 11,6 palcový HD IPS displej, dvoujádrový procesor s taktem 1,8 GHz, 2 GB operační paměti, 8 Mpx fotoaparát, 2 MP přední kamerku, 64 GB interního úložiště a NFC. Dostupnost v Evropě zatím nebyla potvrzena, jsme si ale jisti, že nebude daleko od té americké.

Zdroje: hp.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze