T-Mobile zlevňuje volání do zahraničí pro Twist zákazníky

6

T-Mobile zjednoduší nabídku mezinárodních hovorů pro zákazníky s předplacenou kartou. Z dosavadních 12 zón vzniknou tři (a jedna pro satelity), zároveň dojde ke snížení cen za mezinárodní hovory. Nová nabídka bude spuštěna 4. listopadu 2014.

T-Mobile

„T-Mobile v únoru letošního roku zjednodušil a zvýhodnil mezinárodní hovory pro tarify S námi,“ říká Milan Hába, ředitel řízení kategorie a produktů, a dodává: „Nyní podobnou výhodu poskytneme i majitelům předplacených karet.“

TIP! T-Mobile v září: Samsung Galaxy Ace 4 a Galaxy Alpha

Zjednodušení nabídky na skupiny Okolní státy, Evropa, Svět a Satelitní sítě přinese i zlevnění volání do všech destinací. Například volání na Slovensko bude stát 11 Kč/min. oproti dřívějším 17,14 Kč/min., tedy o 36 % méně, volání do Německa, Rakouska a Polska bude levnější dokonce o 56 % – cena za minutu hovoru klesne z 25,11 Kč na 11 Kč.

Podle statistik operátora směřují hovory jeho zákazníků nejvíce do okolních zemí. Na Slovensko, do Německa, Polska nebo do Rakouska volá přes 60 % jeho klientů využívajících mezinárodní hovory. Rovných 40 % zákazníků volajících do zahraničí přitom telefonuje na Slovensko.

Zóna Cena za minutu Země
Okolní státy 11 Kč Slovensko, Německo, Polsko, Rakousko
Evropa 15 Kč Albánie, Andora, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Černá hora, Dánsko, Estonsko, Faerské ostrovy, Finsko, Francie, Francouzská Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, Irsko, Island, Itálie, Kosovo, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Malta, Martinik, Monako, Moldavsko, Nizozemsko, Norsko, Portugalsko, Reúnion, Rumunsko, Rusko, Řecko, San Marino, Slovinsko, Spojené království, Srbsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Ukrajina, Vatikán
Svět 35 Kč Zbytek světa
Satelitní sítě 200 Kč Inmarsat B, Inmarsat M, Iridium (8817, 8818), Maritime Comm. Inmarsat A, Inmarsat Aero, Inmarsat M4, Iridium (8816)

Z důvodu zjednodušení a zachování přehlednosti byl připraven jeden ucelený ceník, klientům tak již nebude umožněna služba I-Call. Zákazníky, kterých se tato změna týká, začíná operátor tento týden informovat prostřednictvím SMS.

Diskuze ke článku
Radim
Co je na tom levného.....?????? 11 - 15 ,- Kč / min ???? se úplně s těmi cenami zbláznili. Mbank za 599,- Kč, neom. volání ČR + SMS, 1000 min Evropa, 4 Gb dat........ ( bohužel síť Vodafone )
Jakub
Tak ja si pamätám keď som na Slovensko cez Vodafone telefonoval za 6, 5CZK/min pred 3 rokmi.
Momentálne je najlacnejšie volanie na SVK je mať slovenské O2 - 3.5kc/min (kredit)
S podobnou cenou je v ČR voocall.
Keď niekto príde v roku 2014 s cenou 11CZK/min a tvári sa zaujímavo, je to úplne na smiech.
Saskie
Na volání do zahraničí využívám OpenCall - www.opencall.cz - volání po ČR a na SR (mobil, pevná) za 1,80 Kč. Ostatné země EU od 2,50 Kč.
Jerremi
Vodafone zdražuje tarify, T-Mobile jde s cenou níže, ale je stále dražší než virtuální operátoři třeba Emtéčko vychází nejlépe a jsme už u O2.

Dokáže U:fon již pochopit, že je na trhu zbytečný nejdražší nabídka za 749,- Kč je neomezené volání a 1 GB. Dá-li tohle U:fon s 200 SMS za 680,- Kč má ještě šanci, ale chce to předělat vše.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze