T-Mobile zjednodušuje nabídku smluvních tarifů

5

Společnost T-Mobile pokračuje ve zjednodušování a zpřehledňování své nabídky. T-Mobile tak sází na jednodušší orientaci zákazníků v nabídce tarifů a operátor se bude hlavně zaměřovat na tarify S námi, které mají neomezené volání, SMS a data.

T-Mobile také připravuje nový systém pro řízení vztahů se zákazníky, takzvaný CRM, který by měl urychlit obsluhu klientů a zavádění nových služeb. Od července letošního roku proto začne operátor postupně převádět staré a málo využívané tarify se smlouvou na novější tarify generace S námi. Zjednodušování nabídky začalo u zákazníků s předplacenou kartou a T-Mobile chce udělat to samé u rezidentních zákazníků.

T-Mobile: nový tarif Bav se pro všechny od 6 do 26 let
T-Mobile zjednodušuje nabídku tarifů

Operátor bude změnu provádět v několika postupných krocích. Od 28. června nebude možné staré tarify aktivovat nebo prodlužovat, od konce července pak začne postupné převádění zákazníků na nové tarify. Dotčeným klientům nabídne T-Mobile více služeb a výhod za přibližně stejnou měsíční útratu. Samotný přechod na nový systém CRM bude probíhat postupně v několika fázích až do poloviny příštího roku počínaje letošním podzimem. Lidé, kterých se změna týká, však nemusí čekat na kontaktování operátorem a svůj tarif si mohou změnit sami, a to prostřednictvím služby Můj T-Mobile, infolinky nebo na značkové prodejně T-Mobile.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
blue.sun
Na to jsem moc zvědav...
pedro
V reci t-mobile se vecinou "zjednoduseni" = skryty ojeb
GymmiCZ
T-Mobile samozřejmě převede zákazníky na tarify S námi což pro většinu zákazníků není zajímavá nabídka. Protože když měl T-Mobile akci na tarif Přátelé 500 dal na něj 50% slevu a mít "neomezené" volání a SMS na 5 čísel v T-Mobile a 500 Kč kredit byla super nabídka ještě v oblibě možnost kombinovat volné minuty s SMS. V ten okamžik sazby 4,90 Kč/min. tarifikaci: 60+60 a 1,20 Kč/SMS a smlouvu na 24 měsíců mnoho lidí neřešilo. To "neomezeně" byl takový dárek. Všechno se to tak trochu vrací CityMobile má dost podobné tarify T-Mobile a U:fon jen mu schází SMS, ale City MINI+ lze vylepšit o 100 SMS a za 248,- Kč je určitě zajímavý a jistě bude i žádanější. CityMobile sice s omezením hravě dotahuje silnou trojku. O něco podobného se snaží také 99mobile, Connectica jenže nesmíme zapomínat, že MOBIL.cz a TESCO mobile jsou s nabídkou jinde o CityMobile si dovolím tvrdit to samé myslím si, že mít prodejní síť tak tenhle virtuál ukaže co v něm je!
Zdeněk
Aneb jak ze smlouvy na dobu neurčitou (bez závazku) udělat smlouvu se závazkem na dva roky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze