T-Mobile zaktualizuje systémy: příští víkend nepůjdou samoobsluhy

4

T-Mobile chystá první vlnu přechodu na nový systém pro řízení vztahu se zákazníky (CRM). Ta by měla přinést zkvalitnění obsluhy klientů i služeb. Z tohoto důvodu však příští víkend proběhne aktualizace systémů, z čehož pramení jistá omezení pro zákazníky T-Mobilu a virtuálů v jeho síti.

T-Mobile

Plánována aktualizace a úprava systémů bude probíhatod pátku 24. října 20:00 hodin do dopoledních hodin pondělí 27. října. Stávající služby T-Mobile včetně volání, SMS a dat budou v uvedeném období fungovat bez omezení. V rámci odstávky však operátor nebude přijímat a realizovat klientské požadavky, jako jsou aktivace nových služeb či změny v jejich nastavení, a to ani přes samoobsluhu Můj T-Mobile. V omezeném provozu bude fungovat také Zákaznické centrum. Asistenti budou moci poskytovat pouze základní informace a zpracovávat základní požadavky typu blokace karty z důvodu ztráty/krádeže. Odstávka se dotkne i klientů značky Kaktus a těch, kteří využívají služeb virtuálních operátorů v síti T-Mobile (GTS, Mobil.cz, RWE mobil a PRE mobil).

T-Mobile

T-Mobile proto vyzývá zákazníky, aby si s předstihem změnili své stávající nastavení služeb, případně aktivovali služby, které chtějí v období 24. až 27. října používat – jedná se zejména o národní či roamingové datové balíčky a hlasová zvýhodnění.

Zdroj: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
Petra JANŮ
T-Mobile se v systémech šťoural od pátku 10. 10. 2014 22:00 hod. do pondělí 13. 10. 2014 6:00 hod. kdy nešlo provádět žádné změny.
Operátor již není oblíbený v Česku žádný. Virtuální operátoři se letos začínají slučovat. World of Reptil poskytující hlasové služby pod zn. Reptil již ohlásil úpadek a služby převezme Connectica.
Reptil bude tak již druhý v pořadí co bude fungovat jako PS Mobil.
Radek Vymazal
A to je mi, ale novina! Porwolik má využívat mých služeb? Že o tom nic nevím! World of Reptil je sice spráskaná firma ke které musí přejít jen známý nebo totální vygum. Porwolik se zkrátka v telekomunikacích neorientuje. Ještě je to takový debil, že vlastní CityMobile i World of Reptil a tak by mohl ještě zkusit vznik v O2 ne?! Asi ho páni Lukáč a Havlík vykopli mají schopnou síť. Jejich start, ale nebyl povedený a fungují pod nekvalitním partnerem a v nekvalitní síti. To my v Connectica se měníme k lepšímu!
Radek Vymazal
Radek Vymazal
Zdravím čteráře i redakci.

Prosím redakci o vymazaní předchozího nesmSlného komentáře a důsledně žádám autora (zdejšího psychopata pana Havlíka), aby zanechal nesmyslných komentářů podobného typu. V opačném případě mám dosti důkazů, které bych rád přednesl k soudu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze