T-Mobile spustí televizi v mobilu, prozatím zdarma

3

T-Mobile bleskově odpovídá na nabídku O2, které ve čtvrtek zpřístupnilo O2 TV Go i pro zákazníky konkurenčních platforem. Pilotní provoz začne v listopadu a pro prvních deset tisíc zákazníku s tarify bude zadarmo. Co taková televize v mobilu v podání růžového operátora umí?

O2 představilo O2TV Go v květnu, minulý čtvrtek však přišel průlom v tom, že si ji budou moci objednat i zákazníci konkurenčních operátorů, a to včetně těch virtuálních.

Nabídka v podobě T-Mobilu bude spuštěna během tohoto měsíce, prozatím v testovacím provozu. Ten však bude pro prvních 10 000 zájemců s postpaidovými tarify zdarma. A na co konkrétně se můžeme těšit?

T-Mobile televize

Počet kanálů je prozatím chudší než u konkurence, je jich 10. Aplikace pro sledování podporuje platformy Android a iOS a službu bude možné sdílet mezi dvěma zařízeními. U O2 jsou to přitom až čtyři přístroje. Nechybí však pokročilé funkce, jako je možnost vrátit se k pořadu starému až 48 hodin, anebo také záznam pořadu, který si můžete schovat až týden. Služba umožní pozastavení programu, nahrávání na centrální úložiště, funkce programového průvodce (EPG), rodičovský zámek a půjčování filmů.

TIP! T-Mobile už s televizí v mobilu koketoval před dlouhými osmi lety, vzpomínáte na mrtvě narozený standard DVB-H?

Jak vidno, nabídka nese znaky toho, že je prozatím ve fázi testování. Je proto otázkou, kolik bude stát finální produkt a jestli se před ostrým startem ještě nezmění jeho parametry. O2 za svou O2TV Go vyžaduje 199 korun měsíčně.

Zdroje: t-press.cz

Diskuze ke článku
misa
Je to děs s besem! Fupy jsou k hovnu, takže si ji můžu s jejich tarify pustit jen na wi-fi, většinou doma, kde mám již svoji větší bednu.Opravdu služba kterou by mohl vyznamenat i náš prezident se svým jadrnym slovníkem.
Jan Pivoňka
Jan Pivoňka
Hmm pokud to bude jako O2TV Go, tak fakt k ničemu. Já bych si musel platit službu, se kterou se mohu dívat na TV, ale abych se na ni mohl dívat, musel bych si k tomu zaplatit i internet. A pokud to bude alespoň vysíláno v nějaké kvalitě, tak FUP bude jen lítat. Nelíbí se mi to od T-Mobilu ani od O2. Pokud by tato služba byla odproštěná od netu, tak skvělí. Další věc je, že na televizi se nedívám ani doma, ale to už není předmět této diskuze.
Šimon Vobruba
Šimon Vobruba
Tak me u te O2 tv zaujala spis nabidka digiTV s anglickou ligou, to je asi tak jedine zajimave. Protoze ta je jinak pro lidi, co maji doma napr UPC v podstate nedostupna

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze