T-Mobile spouští pět nových datových Twist balíčků

16

T-Mobile připravil pro zákazníky pět nových Twist balíčků. Internet na týden+ a Internet na měsíc+ přinášejí navíc, na rozdíl od variant bez „+“, neomezený přístup na sociální sítě. Další tři týdenní balíčky označené jako „Pohromadě“ kombinují hlas, data a SMS. Nová nabídka platí od 24. srpna 2015. Stávající balíčky pro volání zůstávají beze změny.

T-Mobile

„T-Mobile v současné době pokrývá superrychlým internetem již 95 % populace. V souvislosti se stoupajícím pokrytím LTE a vyšší penetrací chytrých telefonů se logicky zvyšuje i poptávka Twist zákazníků po vhodných datových balíčcích,“ říká Tomáš Ryšavý, ředitel pro rezidentní segment v T-Mobile, a dodává: „Po dubnovém spuštění balíčků s neomezeným voláním a květnovém obohacení datových balíčků tak nyní přicházíme s dalšími novinkami pro Twist klienty.“

Nabídka zaměřená na potřeby fanoušků sociálních sítí s neomezeným přístupem na Facebook, Twitter a další sítě nově přináší dva datové balíčky:

  • Internet na týden+ s datovým limitem 50 MB za 99 Kč/týdně
  • Internet na měsíc+ s limitem 500 MB za 399 Kč/měsíčně

Balíčky Internet na týden a Internet na měsíc zůstávají zachovány ve stávající podobě. Pro zákazníky, kteří se nechtějí omezovat výběrem mezi voláním nebo daty, pak přináší tři týdenní balíčky kombinující volání, data a, v jednom případě, SMS: Pohromadě MINI, Pohromadě STANDARD a Pohromadě MAX (blíže viz tabulka).

Balíček Pohromadě MINI Pohromadě STANDARD Pohromadě MAX
Volání Neomezeně na čísla značky T-Mobile 19–7 hodin Neomezeně na čísla značky T-Mobile Neomezeně do všech sítí V ČR
Data 25 MB 40 MB 100 MB
SMS - - Neomezeně do všech sítí v ČR
Cena 49 Kč 99 Kč 249 Kč

Zákazníci T-Mobile si balíčky mohou objednat pomocí bezplatné SMS, samoobsluhy Můj T-Mobile a některé z nich i pomocí úvodní stránky pro využití dat.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
loko
to snad ani není možné...kde jako jsou ty data?
Pastor
To si dělají pr..srandu né.... Za 2kila na měsíc alespoň 10GB FUP a za 5-ti kilo neomezený FUP.... Prej 500 MB na měsíc za 399,- , to raději budu bez internetu, bez tak jsou všude wifi free hot spoty.
STO
Zlatý balíček 100 - 100 minut do TM, 100 MB a to vše na měsíc
Míša
Mám dojem, že T-mobile si v poslední době drží jediný prvenství, v nejvyšší ceně. Gratuluji, snad se jednou na ČTU chytí za hlavu a odeberou jim licence. Tohle je vskutku smutné, nejen u tmobile. Další nabídky nesjou o moc lepší, ač tohle je nejsmutnější příklad kartelu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze