T-Mobile ruší výhody za dobití, nahrazuje je Výhodná sazba

19

Zákazníci předplacených karet, respektive Twistu u T-Mobile měli do této doby na výběr z celkem 3 zajímavých výhod za dobití, tomu ale bude v následujících týdnech konec. T-Mobile totiž dvě hlavní výhody ruší (1 + 1 SMS zdarma a internet zdarma) a jednu tak trochu upraví. Operátor o této změně informuje formou SMS a také na svém webu.

Nepřehlédněte:

T-Mobile - budova
T-Mobile zrušil výhody za dobití

Operátor T-Mobile informuje o zrušení odměn za dobití všechny zákazníky, kteří některou z výhod využívají. Zrušení se týká výhod 1 + 1 SMS zdarma a internet zdarma, výhoda zvýhodněné sazby ale zůstává, jen v trochu inovované a vylepšené formě. Nově tedy bude existovat bonus ve formě zvýhodněného volání do sítě T-Mobile po celý den, výhoda bude platná po dobu 30 dnů od dobití. Pokud si zákazník dobije více než 300 korun, bude volat za sazbu 1,50 Kč, pokud si dobije méně, zaplatí 2,20 Kč za minutu.

Výhodná sazba od T-Mobile

Pokud jste využívali odměny za dobití ve formě 1 + 1 SMS zdarma nebo internetu zdarma, bude vám nová výhoda aktivována automaticky, stávající výhoda se tím pádem sama zruší. Nová výhoda je samozřejmě kombinovatelná se všemi aktuálně nabízenými hlasovými tarify.

Svoji aktuální výhodu můžete využít 7 nebo 28 následujících dní, pokud si dobijete kdykoli do 4. května. Poté, když si dobijete, vás už vždy automaticky bude operátor odměňovat Výhodnou sazbou. T-Mobile vysvětluje, že pro tento krok se rozhodl na základě přání většiny zákazníků, kteří si přejí volat za nižší sazby po celý den. Co říkáte na změnu vy? Využívali jste výhod, které budou v následujících týdnech zrušeny? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Zdroje: t-mobile.cz

Diskuze ke článku
anonym
Už mám Windows Phone 8.1, kdy na něj bude recenze?
OXceell
Hele nedělej tady chytrýho, pokuď vím tak weby wmmania i smartmania udělali recenzi, takže myslím že jí brzo udělá i mobilenet. :-)
Jiří Zábranský
Jiří Zábranský
To jsou hajzlové
mike
By mne teda zajímalo, kdo soudný chtěl tuhle "výhodu" proti těm předchozím ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze