T-Mobile chce bezpečný internet, nabídne antivir zdarma

6

Vánoční nabídky u operátorů definitivně skončily, avšak záhy začnou další. T-Mobile se v únoru zaměří na bezpečný internet v síti LTE. Všem svým zákazníkům poskytne antivir na rok v Premium verzi zdarma a přihodí zvýhodněnou nabídku na tablet s internetem.

T-Mobile

„Bezpečnost dat našich zákazníků považujeme za zásadní téma. Chceme proto poukázat na výhody našich mobilních sítí, zejména LTE, i v tomto ohledu a nabídkou antiviru zdarma ještě dále posílit zabezpečení chytrých telefonů či tabletů našich klientů,“ říká Dana Tomášková, ředitelka marketingu pro rezidentní segment v T-Mobile, a dodává: „Zároveň budeme zákazníkům dávat tipy pro bezpečné uživatelské chování na internetu, aby sami svým přístupem minimalizovali možná bezpečnostní rizika.“

T-Mobile

T-Mobile všem svým zákazníkům přináší prémiovou verzi antivirového programu Eset pro smartphony a tablety s operačním systémem Android na jeden rok zdarma (běžně stojí 289 Kč ročně). Tuto výhodu si mohou všichni klienti T-Mobile jednoduše aktivovat přímo v nastavení aplikace po jejím stažení, a to až do 30. 4. 2015.

TIP! LTE u T-Mobile používá 140 tisíc zákazníků, pokryto je 45 % území

Další únorovou nabídkou je tablet Huawei MediaPad T1 LTE s tarifem Sdílený internet za 299 Kč měsíčně. Cena se skládá z 99 Kč za službu Sdílený internet a 200 Kč měsíční splátky za tablet (na místě 1 Kč a pak 23 měsíčních splátek). Samostatně se tablet prodává za 4 601 Kč.

Součástí začínající kampaně T-Mobilu bude také vzdělávání klientů v bezpečnosti dat, mimo jiné prostřednictvím speciální stránky www.t-mobile.cz/vevasichsluzbach. V hlavní roli kampaně se opět objeví Ivan Trojan, tentokrát jako tajný agent.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Michal
No jo, v USA zavedl T-Mobile možnost uložit si nevyčerpaný FUP až na jeden rok, takže když vám dojde, tak použijete ten, co máte nastřádaný, a tady zavedl T-Mobile sdílený FUP mezi několik čísel.
Romik
Milá paní marketingová manažerko...moje rada zní podejte výpověď. Protože tohle jsou akce,že by jeden zabrečel. Sdílený za 99? A co budu sdílet to mini Fupko? Raději vše zrušte a zavedte balíčkový systém služeb. Tak abych si mohl sestavit co potřebuji...neboť platit minimum 350kc u všech 3opu bez výběru,pěkně smrdí! Domluvit se s Vámi rozumně nejde. V podstatě jste za poslední dva roky nevymysleli nic pořádného. A nabídka telefonů,ala distributor Samsungu... Proč to píšu? Neboť chybí motivace pro zákazníky..a to by mělo být u Vás na prvním místě. Což očividně není,neboť z lidí začínáte dělat jen platící zombie za věci které jsou k ničemu. Spíše by to bylo na diskuzi někde u stolu. Snad v blízké budoucnosti přijde nějaký rádoby manager ,opravdu z novými nápady! Dočkáme se?!
Martin Mach
Martin Mach
Uměle vytvořený trh tyhle mobilní antiviry -_-
Škoda, že jsou viry tak zdémonizované, že se běžný uživatel vyděsí a radši si ten antivir pořídí. Přitom právě tenhle "běžný uživatel" nemá prakticky šanci se s virem v telefonu setkat.
Bob
Nedávejte se k t-mobile. Mě změnili tarifi bez mého souhlasu. Vše mi zdražili. ------ Jsou to neuvěřitelní hajzlové. V polovině smlouvy u 3 telefoních číslel mi změnily podmínky neuvěřitelným zdražením .
Považuji je za hajly co nedodržují smlouvy. Jen když nedodrží smlouvu vůči nim někdo jiný, tak to se hned soudí a vyhrožují exekucemi. Ale oni můžou všechno.
Nechápu to .
Lidi nenechte se jima nachytat. Nedodržují nic.
Naslibují hory-doly a pak Vás natáhnou.
PS.
Taky už se ozvala ta co mi to tu slibovala. Ale mlela jen naučené frázá o tom, že se pro mne nic nezměnilo.
Ani si to pořádně nezjistila. Je to jasná lež. Došlo na mojich 3 telefonich číslech ke zdražení o nejméně 300Kč a to nemluvím o tom, že v tom není internet . Ten prý si mohu zapnout sám. Ale když si ho zapnu tak zaplatím o dalších 400-500 Kč víc. Takhle si představuje T-mobile přechod na výhodnější tarify. Jen nepíše, že je to vývodnější jen pro něj.
Ing.Bohumil Kučera

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze