Microsoft láká k přechodu z Androidu na WP novou aplikací

28

Microsoft právě uvolnil velmi zajímavou aplikaci pro ty, kteří hodlají přejít z operačního systému Android na Windows Phone a přemýšlí, zda je přechod nepřipraví o oblíbené a užitečné aplikace. Switch to Windows Phone vám prozradí, zda se v novém systému najdou stejné, případně alternativní možnosti.

Jedná se o párovou aplikaci, která se nainstaluje do zařízení se systémy Android a Windows Phone. V prvním jmenovaném pak uloží seznam všech vašich oblíbených aplikací a nahraje ho na SkyDrive. Stejná aplikace si poté na Windows Phone seznam stáhne, analyzuje a poradí vám, zda se v obchodě najdou stejné aplikace. Případně nabídne alternativy.

Na svém novém přístroji s Windows Phone pak tedy dostanete seznam všech aplikací, které lze na danou platformu stáhnout, samozřejmě s odkazy na obchod Windows Store. V případě, že se některá z vámi udaných aplikací zatím na WP nedostala, nabídnou se některé alternativy, jež by mohly pokrýt vaše potřeby v dané aplikaci. Jde o alternativní prohlížeče YouTube, Facebooky, Twittery a další.

Seznam si samozřejmě můžete uložit pro pozdější využití, nyní však mají uživatelé konečně přímou pomůcku pro vyhledávání oblíbených aplikací napříč platformami. Už tedy nemusíte zbytečně prohledávat ručně obchody a stačí jen zadat seznam do aplikace.

Stáhnout Switch to Windows Phone

Google Play (zdarma)

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Tachyon
An Droid
Aha, takže dejme tomu, že z 30 aplikací, co mi zdarma frčí na Androidu, jich na WP pojede tak 8 a zdarma 5. No není to skvělé? :-D
hanes
No zajímala by mě alternativa k Bard's tale a Ravensword
Plyshak
Zajímalo by mě který vůl by chtěl přejít od Androidu k WP xDDD já jen čekám kdy bude oficiální android pro pc a pošle trapné okna na smetiště dějin B)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze