Statistika: lidé si nejvíce volají a posílají SMS v pondělí

Ze statistik virtuálního operátora LAMA mobile vyplývá, že nejvíce si lidé volají ve všední dny, vrcholem týdne je pak pondělí. Naopak nejméně hovorů uskuteční průměrný uživatel mobilního telefonu v neděli a to pouze 40 % objemu telefonátů oproti začátku pracovního týdne.

Podle Veroniky Kliské, manažerky komunikace a značky virtuálního operátora LAMA mobile, se lidé v České republice orientují hlavně na psaní textových zpráv. „Podle našich statistik upřednostní textovou zprávu oproti standardním telefonátům tři ze čtyř našich zákazníků,” říká.

Lama mobile

Pouze v síti LAMA mobile během pondělí proběhne více hovorů a rozešle se více krátkých textových zpráv, než za celý víkend. „Vysvětlujeme si to tak, že o víkendu se lidé věnují hlavně svým nejbližším a rodině, zatímco v pondělí se již soustředí na události, které je čekají v novém týdnu nebo které zameškali během uplynulých dní,” dodává tiskový mluvčí LAMA mobile Andrej Čírtek.

LAMA mobile proto nabízí speciální balíčky, které vzhledem k tomuto trendu uživateli umožní výrazně ušetřit. Ze statistik lze vyčíst například, že v rámci rodiny si lidé volají přes týden poměrně stejně, jako o víkendech. LAMA mobile tak nabízí rodinný tarif pro celou rodinu LAMÍ RODINKA, který nabízí možnost volat si mezi čtyřmi členy rodiny v rámci jednoho paušálu bezplatně. A co vy? Kdy podle vás voláte nejčastěji?

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze