Stahujte hříčku Cut the Rope: Time Travel pro Android a iOS

3

Herní značka Cut the Rope od studia ZeptoLab patří mezi oblíbené mobilní radovánky pro Android a iOS, především díky geniálně jednoduché a přitom chytlavé hratelnosti. Série se nyní rozšiřuje o další díl jménem Time Travel, který, jak již název napovídá, vhodí našeho malého Om Noma do víru časoprostoru.

V pokračování se malá příšerka Om Nom, požírající bonbóny, omylem dostane do stroje času, který jej vezme na pouť napříč minulostí, kde potká své předky a samozřejmě pohltí další tunu sladkostí.

TIP: Přečtěte si naši recenzi na předchůdce.

Titul kromě starých známých principů a hrátek s fyzikou nabízí také novou sezónu komiksových dobrodružství Om Noma a zbrusu nové úrovně, kde budete muset nakrmit dvě příšerky najednou.

Cut the Rope: Time Travel můžete stahovat zcela zdarma pro Android, a také iOS za necelý dolar. Brzy se můžete těšit také na naši recenzi.

Stáhnout Cut the Rope: Time Travel

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Ado
Chcel by som sa spýtať, ale neviem kam to mám napísať a sem mi to prišlo vhodné : mám doma jeden starý kúsok : iPhone 3G - trošku som sa s ním "hral" - beží na ňom plnohodnotný multitascing (vyzerá aj sa správa, ako na iPhone 3Gs - prepínanie až 12 apps - a to aj náročnejších, ako napr. Miami gangster, spolu s Fruit ninja, modern conbat s. a pod. a to sa vôbec neseká ani nepadá) , tapeta na ploche. (nie nie je to Whitedoor - akože iOS 5- ten má slabú podporu apps), ďalej sa mi podarilo pretaktovať procesor - z 412 na 5xx mHz a mám aj ďalšie vylepšenia, ale neviem, ako by som na ňom mohol spúšťať hry ako napríklad táto. Nehovorím, že chcem spúšťať nieké náročné tituly, ale predchodcou tejto hry som v pohode hral a táto nevyzerá o toľko náročnejšie (aj keď by zmenili engine). Takže ak by niekto vedel, ako spúšťať na 3Gčku hry pre 3Gs tak mi prosím napíšte sem do komentu, alebo na mail : michalek.andrej@gmail.com. Vopred veľmi ďakujem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze