Stahujte akční klasiku GTA III na iOS a Android

10

Přesně podle slibů herního studia Rockstar se nám na naše přístroje dostává legendární sandboxová hra Grand Theft Auto III, která je od dnešního dne ke stažení na operační systémy iOS a Android.

Grand Theft Auto 3 se poprvé objevilo na trhu pro konzoli PS2 v roce 2001 a později zavítalo také na osobní počítače a původní Xbox. Do dnešní doby se jedná o průkopníka akčního sand-boxu, a také 3D zobrazení tohoto žánru, kde máte možnost volně jezdit po městě, páchat zločiny a plnit nebezpečné mise. Titul se nyní v HD grafice přesouvá na mobilní zařízení a nabízí velmi propracované dotykové ovládání (které je k vidění na jednom ze screenshotů) a podporu USB ovladačů pro operační systém Android.

Podporované přístroje

Apple iOS – iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4th Gen

Android (smartphony) – HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R a T-Mobile G2x

Android (tablety) – Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 a 10.1, Sony Tablet S a Toshiba Thrive

Rockstar potvrdil, že bude titul později k dispozici také pro Samsung Galaxy Nexus a jsme si jisti, že i na spoustu dalších přístrojů. Hra je velká 432 MB (Android - 18 MB z marketu a zbylá část se stahuje při prvním spuštění) či 462 MB (iOS), takže je rozhodně lepší si ji stáhnout skrze Wi-Fi.

O hře se toho více dozvíte na oficiálních stránkách obchodů Market a AppStore, případně si ji můžete rovnou stáhnout za cenu cca 90 Kč.

Zdroje: androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Gionta
Ide aj na GALAXY S2 :))))
spree
Nema redakcia info, ci sa nebude v ČR alebo SR predavat Samsung Galaxy R?
Sasakr
"Titul se nyní v HD grafice přesouvá na mobilní zařízení"
To vyznělo, jako kdyby byla ta grafika nějaká vylepšená (oproti PC verzi), což mi přijde, že není :-)
David B.
Potvrzuji ze funguje na Xperia PLAY s plne funkcnimi tlacitky :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze