Stáhněte si Fallout Shelter pro svůj Android

2

Bethesda splnila dané sliby a včas vydala Fallout Shelter pro platformu Android. Hru si tak můžete zdarma stáhnout právě teď. A to už rovnou s novou aktualizací.

Fallout Shelter

O hře Fallout Shelter jsme toho již u nás napsali hodně. A není divu, od oznámení byl o ni veliký zájem. Dosud ovšem byla dostupná jen pro iOS, kde dokonce v řadě zemích držela první místo ve stahovanosti. Nyní se do tohoto post-apokalyptického světa mohou zapojit i hráči se systémem Android. Hra také rovnou obsahuje aktualizaci, která právě dorazila na iOS a přináší nové postavy i protivníky. Pokud se o titulu chcete dozvědět více, tak si můžete přečíst naši recenzi.

Hodnocení z recenze: „Hra se může tvářit sebelépe, ale stále to bude jen čekací strategie. Zasazení do světa Fallout tu ale funguje slušně, takže budování krytu nebo posílání na výpravy dává smysl. Dokonce ani nemám problém s tím, že se snažíte neustále plodit další lidi. Ač by to feministky asi nepotěšilo, tak tady jde o přežití lidské rasy. Za peníze si můžete koupit akorát balíčky náhodných předmětů, což není extra důležité. Hrát se dá jen po velmi krátkých úsecích a dost možná vás tak hra brzo přejde, když tu nejsou žádné komunitní prvky.

Stáhnout Fallout Shelter

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Fallout Shelter – videorecenze