Spustili jsme pro vás katalog wearables

14

Chytré hodinky, náramky, brýle nebo další příslušenství, které můžete nosit na těle, zobrazují nebo sbírají různé informace o vaší aktivitě. Rok 2014 znamenal větší rozmach těchto wearables a příští rok nás podle všeho čeká opravdový boom. A mobilenet.cz je připraven. Podívejte se na náš zbrusu nový katalog nositelného příslušenství.

Poté, co jsme spustili a mnoha sty modely naplnili katalogy mobilních telefonů a tabletů, zakládáme třetí katalog – wearables. Pohodlně si tak můžete prohlédnout parametry jednotlivých výrobků a srovnat je mezi sebou. Stejně jako u mobilů i tabletů, i u jednotlivých wearables jsme vytvořili huby, odkud se snadno můžete prokliknout na jednotlivé články, prohlédnout si kompletní fotogalerii a všechna videa.

Nezapomeňte také, že u každého výrobku můžete přímo také diskutovat o různých tématech, která se jej týkají. Samozřejmostí je pak vyhledávání i v katalogu wearables ve vyhledávacím poli v hlavním menu.

Nic není dokonalé, hlavně v začátcích, a ač parametry opakovaně kontrolujeme a doplňujeme, může se stát, že někde narazíte na chybu. Oceníme pak, pokud využijete funkci upozornění, která je na stránce s parametry.

Katalog wearables

Užijte si nový katalog, do kterého přidáváme postupně nové wearables.

Podívejte se na nový katalog wearables

Diskuze ke článku
:P
Nic proti, ale ten váš katalog je jeden velkej zmatek... vypovídající hodnota nulová... vemte si trošku inspiraci od phonearena.com tak by měl vypadat pořádný katalog :))
A
no tak , MS Band porazil Moto 360 coby referencni Android Wear. Levnejsi, lepsi ...
Pino
Včera jsem si objednal Pebble Steel, moc se těšim až mi přijdou. Nechápu že se tu Pebble ignoruje, je to pionýr chytrých hodinek. Existuje již pro ně přes 3000 aplikací, e-paper display, fitness tracker atd - a hlavně - výdrž jeden týden!
teofiilix
Uvažuji o nákupu chytrých hodinek k Vánocům. Nevíte někdo jak je to s modelem samsung gear live a jeho dostupností. Co jsem vygoogloval tak mají problém s vylamováním té nabíjecí kolíbky a teď nevím co je na tom pravdy a zda to třeba není důvod proč nejsou v čr na trhu a zdá má cenu riskovat a objednat třeba z amazonu. Každá zajímavá info o nich potěší případně i o těch trojkách od sony, ale design sony je dost mizerný.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze