Spustili jsme novou úvodní stránku katalogu

9

Už v listopadu jsme spustili náš katalog mobilů a tabletů, který průběžně doplňujeme o nové výrobky. Nyní vám přinášíme vylepšení v podobě spuštění úvodní stránky katalogu, ve které lze přehledně sledovat nejoblíbenější i nově přidané přístroje, a také jsme již přidali dynamické vyhledávání a filtrování.

Náš nový katalog mobilů a tabletů jsme spustili v listopadu, ale už předtím jsme mnoho měsíců vyplňovali podrobné specifikace ke všem výrobkům. Nyní tak máme v katalogu data ke stovkám přístrojů a v databázi téměř tři tisíce přístrojů. Dosud bylo v katalogu možno vyhledávat pomocí políčka v horním menu našeho webu. Zajímavé nově přidané telefony a tablety vám přinášíme také v našem streamu novinek a nejpopulárnější přístroje zobrazujeme také v pravém sloupci. Nyní spouštíme novou úvodní stránku katalogu, která zajistí ještě pohodlnější přístup k datům jednotlivých přístrojů.

Nová úvodní stránka katalogu je tu

Do katalogu se na jeho úvodní stránku nově dostanete také odkazem z hlavního menu v horní části webu. Na úvodní stránce katalogu zobrazujeme ve výchozím stavu ty nejpopulárnější mobily a tablety, o které se zajímáte nejvíce. Pod nimi pak naleznete přístroje, které jsme do katalogu nově přidali. Pro rychlejší a jednodušší nalezení konkrétního přístroje jsme připravili nové dynamické vyhledávání. Do políčka na úvodní stránce katalogu stačí zadat jen část názvu a okamžitě se vypíšou relevantní výsledky. Pokud si tak například nepamatujete celý název telefonu nebo si chcete zobrazit všechny telefony obsahující název „Xperia“, není to s naším vyhledáváním žádný problém.

Na úvodní stránce katalogu jsme pro vás připravili také jednoduché filtry. Můžete si tak zvolit, zda chcete zobrazit jen přístroje dané značky, a případně zda jen tablety, nebo jen mobily.

Vylepšení v profilech telefonů

Průběžně pro vás také vylepšujeme profily všech telefonů v katalogu. V přehledu u každého telefonu nově zobrazujeme plusy a mínusy uvedené v recenzi. Sekci kde koupit doplňujeme kromě všech hlavních srovnávačů postupně také o ověřené e-shopy, na kterých lze bez obav nakupovat telefony určené pro český trh.

Další vylepšení katalogu už chystáme. Kromě srovnávání telefonů, o které si často píšete, chystáme také možnost vybrat si telefon podle různých kritérií a pokročilejší filtry. Myslíme také na mobilní verzi našeho webu a možnost zobrazovat katalog i v ní. Pokud vám v katalogu ještě cokoliv chybí, máte námět na vylepšení či novou funkci nebo nám jen chcete sdělit, jak se vám katalog líbí, využijte diskuzi pod tímto článkem.

Diskuze ke článku
lest
Dobrá práce!
stepo
Jsem rád že se takhle snažíte zprostředkovat nám co nejlepší možný zážitek z vašeho skvělého webu. Zrovna ta úvodní stránka katalogu mi moc chyběla,teď už tedy ne, a já jsem moc spokojen.jen tak dál,jste číslo jedna na trhu.
Tomastus
Jste nejlepší! Velice vám fandím. Jen tak dál. :) Před několika měsíci jsem přešel z Mobilmania.cz, protože mě velice vadila neobjektivnost redaktorů. Na tomto webu redaktoři neobjektivnost neznají, a tak vás čtu dennodenně.
maCZa
Jste nejlepší....na mobilenetu jsem každý den!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze