Spouštíme srovnávání přístrojů v katalogu

32

Průběžně pro vás vylepšujeme mobilenet.cz tak, aby bylo jeho používání pro vás co možná nejpohodlnější. V katalogu jsme pro vás nyní spustili novou funkci, která byla velmi žádaná, a to sice možnost srovnat si parametry jednotlivých výrobků vedle sebe. Podívejte jak tato novinka vypadá a jak se ovládá.

Funkce, o kterou jste nás často žádali, je tady, a funguje přesně tak, jak byste čekali. Vedle sebe můžete podrobně porovnat parametry jednotlivých výrobků a zjistit, který je lepší či horší v dané kategorii. Nová funkce poslouží nejen pro rychlý přehled, ale samozřejmě také při nákupu nového mobilu či tabletu.

Na úvodní stránce katalogu stačí stisknout tlačítko srovnat modely a kliknutím na obrázky si vybrat až 5 výrobků, jejichž parametry můžete vedle sebe porovnat. Do srovnání můžete výrobky přidávat i po použití výběru kategorií mobilu či tabletu nebo po zvolení konkrétního výrobce. Srovnávat můžete i výrobky z výsledků vyhledávání katalogu. Pokud máte zobrazený jeden konkrétní model, a ten si chcete srovnat, je to rovněž možné. K nadpisu daného výrobku jsme na pravou stranu přidali tlačítko srovnat. Poté, co na něj kliknete, se zobrazí přehled modelů ke srovnání, do kterého si můžete opět přidat další výrobky.

Takto aktivujete srovnání výrobků v katalogu

Při srovnávání si můžete prohlédnout nejen obrázek a parametry zařízení, ale rovnou i cenu v několika srovnávačích cen a k dispozici je i odkaz na recenzi přístroje, pokud jsme ho už testovali.

Postupně budeme přidávat další funkce a srovnávací pohled vylepšovat. Oceníme ale vaši zpětnou vazbu a pokud máte nápad, jak dále srovnání nebo katalog obecně zlepšit, budeme rádi, pokud nám své názory sdělíte do diskuze. Pokud by vám rovněž některá funkce nefungovala, napište nám do diskuze pod tímto článkem, nejlépe s uvedením prohlížeče a jeho verze, ve kterém si katalog a srovnávání prohlížíte.

Diskuze ke článku
Kamil Valušek
Kamil Valušek
Naposledy upraveno: 3. 1. 2014 02:01
Dobrá práce. ;-) To výše zmíněné pojmenování telefonů i v seznamu parametrů by určitě bylo dobré. Co bych ale určitě změnil, je umístění parametrů displeje. V době smartfounů se jedná o jednu z nejdůležitějších částí telefonu a utopení někde v polovině stránky je škoda.
Ideální by to bylo v tabulce Hardware, hned po parametrech rozměrů (před paměť?), neb to má přímou souvislost s velikostí displeje. Osobně při výběru nového tel. často srovnávám rozměry tel. vs velikost displeje. A pokud by jste přidali i rozměry displeje v mm, bylo by to dokonalé. Dobře se podle toho pozná poměr stran displeje. ;-)
Jinak výborné je srovnání testů výdrže.
Na vaše stránky chodím rád, takže držím palce, jen tak dále.
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Super, funguje to výborne :)
Milhi
Povedená věc. Díky. Hodilo by se pojmenování telefonů v seznamu parametru aby se člověk nemusel vracet nahoru a hlídat si k jakému telefonu údaje jsou. Jinak parádní.
prcoff
skvele, ešte tak vyhľadávanie s filtrom funkcii by bolo super na webe nič podobne som nenašiel, aspoň v našich končinách

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze