Spotify pro Android s novým vzhledem

2

Spotify patří mezi nejoblíbenější služby pro streamování hudby. Před měsícem přišla s velkou aktualizací, která ponořila celou aplikaci do černé barvy. Uživatelé Androidu však na tuto novinku museli chvíli čekat. Až do teď, kdy se aktualizace objevila i na jejich systému.

Před měsícem přišla hudební služba Spotify s velkou aktualizací, která inovovala vzhled, některé funkce a celou aplikaci ponořila do černé. Tato aktualizace byla dostupná ve webové verzi a na iOS. Android tak musel chvíli počkat. Nyní si však tuto aktualizaci můžete stáhnout i do svého telefonu s Androidem. Nejviditelnější změnou je tedy vzhled aplikace, která nyní využívá temnější paletu barev a základem je černá.

Spotify

Pro toto téma se prý společnost rozhodla na základě odezvy uživatelů. Aktualizace také přináší několik drobných vylepšení. Vylepšeno bylo vyhledávání, aby podávalo relevantnější výsledky. Také se už nezastavuje hudba, když telefon přehraje upozornění a nemělo by také docházet k problémům, když přecházíte z Wi-Fi na mobilní data. Aktualizaci stáhnete v obchodě Play.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: play.google.com