Spotify představí příští týden na své konferenci řadu novinek

4
Spotify představí příští týden na své konferenci řadu novinek
  • Konference se uskuteční 24. dubna
  • Představeno může být ovládání hlasem, změny pro neplatící uživatele a možná i vlastní hardware

Podle dnes rozeslané pozvánky se chystá Spotify oznámit velké novinky na své konferenci, která se bude konat již příští týden 24. dubna. Na konferenci bude přednášet řada významných vedoucích pracovníků společnosti, avšak o náplni přednášek zatím mnoho nevíme. Ještě nedávno se spekulovalo o nových funkcích a velké aktualizaci aplikace či potenciálním příchodu vlastního hardwaru. Nyní už ovšem díky nejnovější pozvánce víme, že bude celá konference zaměřena čistě na mobilní aplikaci. Nějakého překvapení ve stylu „One more thing“ bychom se ovšem dočkat přeci jen mohli.

To nám dává hned několik možných oznámení. Spotify totiž již testuje u několika uživatelů iOS hlasové ovládání, které má umožnit uživatelům snadnější ovládání aplikace. Navíc má společnost pracovat také na řadě změn pro uživatele, kteří používají službu zdarma. Zejména mobilní aplikace Spotify by měla být přívětivější a jednodušeji se používat.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: theverge.com

Diskuze ke článku
matthew
Tak dúfam, že si konečne vytiahnu hlavu z vlastného zadku a zrušia alebo aspoň markantne navýšia ten smiešny limit 10 000 piesní v knižnici.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze