Spendee: finance pod kontrolou nově i na Androidu

5

Chcete mít své finance pod kontrolou a přesně vědět za co utrácíte? Oblíbená aplikace Spendee nyní nově vyšla i pro Android a možná je tím co hledáte. Dovolí vám přidávat výdaje a příjmy, třídit je do kategorií a automaticky z nich dělá přehledy. Zvládá také export do Excelu nebo Google Drive.

Česká společnost Cleevio je známá hlavně kvůli vývoji aplikací pro systém iOS. Znát můžete povedenou aplikaci Taasky, což je praktický úkolovníček s velmi moderním vzhledem. Nyní nás ale bude zajímat aplikace Spendee, která slouží pro sledování osobních financí. Na iOS si ji můžete koupit už nějakou tu dobu, ale nyní je dostupná rovněž pro Android. A to dokonce zdarma. Oproti iOS verzi se liší lehce upraveným prostředím, aby odpovídalo nárokům uživatelů Androidu.

Spendee na Androidu

Spendee je aplikace pro kontrolování osobních financí. Jednoduše do ní zadáváte své výdaje a příjmy. Automaticky tak vidíte, kolik za co utratíte, jak se svými penězi nakládáte a co byste si měli hlídat. Třeba jestli moc neutrácíte za zábavu, za jídlo a tak. Aplikace vám tak dovolí třídit finance do kategorií, které si můžete jednoduše upravovat. Dokonce si můžete vyfotit třeba účtenku a přiřadit si ji k platbě (to pro ty skutečně pořádné). Zásadní je opět velmi čistý a povedený design. A pozor, data můžete následovně dokonce exportovat do Excelu nebo na Google Drive.

Stáhnout Spendee

Google Play (zdarma) App Store

Diskuze ke článku
Martin Šustrík
Martin Šustrík
Naposledy upraveno: 20. 11. 2013 20:27
Podľa mňa zaujímavá aplikácia, no žiaľ neviem či by som mal náladu každý výdavok a príjem ťukať do tejto aplikácie.... ustriehnuť si to viem cca aj v hlave kam moje peniaze tečú a ako s nimi hospodárim. Význam tejto aplikácii by som možno pripísal do budúcnosti kedy by už bolo možné úplne všade platiť telefónom pomocou NFC a táto aplikácia by s tým bola automaticky prepojená a vyhodnocovala by dáta z ktorých by som videl aké mám príjmy, či dobre hospodárim s peniazmi, aká je moja kúpna sila a na čo najviac utrácam... Inak fajn apka a dobrá myšlienka :)
azarro
Zatím jsem používal a mám koupený Wallet, ale tohle vypadá parádně. Díky za tip :)
Yugi
Nj na iOS se musi kasirovat..., kdyz se da vydelavat, tak to udelaji, a pro 60%+ trhu (Android) budou mit free, dobra logika. Jakoze zavidim, ale nic ve zlem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze