Spekulace o tabletu od Nokie ožívají. Představí se již v únoru?

5

Všichni velcí výrobci mobilních telefonů v dnešní době mají i vlastní tablet. Všichni s jedinou výjimkou. Tou je finská Nokia. O jejím tabletu se však spekuluje již delší dobu. Nyní se zdá, že by spekulace mohly být velmi blízko realitě.

Dle posledních spekulací totiž aktuálně probíhá spolupráce Microsoftu, Nokie, Qualcommu a Compal Electronics na vývoji nového 10palcového tabletu, který by nabídl operační systém Windows 8 RT. Nokia původně měla svůj tabletový počin představit už v první polovině letošního roku, avšak z plánů nakonec sešlo.

Čtěte také: Nokia v Las Vegas zřejmě nic nepředstaví, novinky si šetří na MWC

Nyní se však zdá, že už by se fanoušci finského výrobce přeci jen mohli dočkat. Případné představení by mělo proběhnout na únorovém veletrhu Mobile World Congress v Barceloně, neboť lednového veletrhu CES 2013 se Nokia zřejmě nijak významně účastnit nebude.

Koupili byste si tablet od Nokie nebo byste dali přednost jinému, již zavedenému výrobci?

Zdroje: digitimes.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Petr
Jestli bude mít design jako lumie, tak určitě! ;)
Jiri
kdyz je to kvalitni produkt za rozumnou cenu, tak je mi uplne jedno kdo to vyrabi.
Komar006
Virtualne mam od Nokie hafo veci, ale chce je to dostat na trh!!! Soford!!! Cekam na 820tku a tablet? Sem s nim...... Nokia se musi vzpamatovat a nabdinout zbozi driv nez za nekolik mesicu od predstaveni....
freeman
Počítam, že to NOKIA zabije opäť cenou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze