Soutěžte o limitovanou edici sluchátek Sony WH-1000XM4 Silent White

Soutěžte o limitovanou edici sluchátek Sony WH-1000XM4 Silent White
Fotografie: Sony
  • Sluchátka vyhraje osm vítězů, čtyři na Instagramu, čtyři na Facebooku
  • Losování proběhne 31. července 2021

V letošním roce slaví Sony 75 let od svého vzniku a při příležitosti jubilea si pro fanoušky připravilo exkluzivní dárek – limitovanou edici oblíbených bezdrátových sluchátek Sony WH-1000XM4 v barvě Silent White. Tato exkluzivní varianta přichází s perleťovou povrchovou úpravou vrchního pláště sluchátek, která vytváří dojem hloubky a luxusu. Oproti standardní černé a stříbrné variantě mají sluchátka WH-1000XM4 Silent White další vrstvu barvy, jsou tak odolnější vůči skvrnám a zachovávají si vysoce kvalitní bílou barvu. V bíle barvě je i veškeré příslušenství, takže vaše přenosné pouzdro a kabely dokonale ladí s klidnou bílou barvou sluchátek.

Sony WH-1000XM4 – videorecenze

Pro zapojení do soutěže si stačí si u prodejce Alza v období od 1. června do 31. července 2021 pořídit některá z vybraných True Wireless sluchátek Sony (kompletní seznam naleznete najdete na alza.cz) a vyfoťte se, jak si nová sluchátka užíváte – ať už budete poslouchat hudbu v klidu domova, sportujete či jste někde na cestách, kreativitě se meze nekladou. Poté již stačí:

  • Nahrát fotku v období od 1. do 30. června 2021 na Instagram a označit hastagem #sonybezdratu.
  • Nahrát fotku v období od 1. do 31. července 2021 na Facebooku do komentářů pod soutěžním příspěvkem na profilu Alza.cz.

Losování osmi vítězů sluchátek Sony WH-1000XM4 v limitované barvě Silent White – čtyř na Instagramu a čtyř na Facebooku – se uskuteční 31. července 2021. Výherci se budou muset prokázat číslem objednávky, kterým potvrdí, že sluchátka zakoupili v uvedeném termínu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze