Soutěž o telefony HTC One - nejlepší akronym HTC vyhrává telefon!

Přinášíme vám velmi zajímavou soutěž o dva nadupané telefony HTC. Vymyslete vtipný akronym a ty nejlepší odměníme buď vlajkovou lodí HTC One, nebo jejím menším sourozencem HTC One mini. Buďte kreativní a zapojte se, ceny za to určitě stojí!

Tento rok spustilo HTC globální kampaň HTC Change, jejíž část je složená také z hraní si s akronymem HTC a vymýšlení nejrůznější slovních spojení. Pro start kampaně byl využit i představitel populárních filmových postav jako Iron Man či Sherlock Holmes, Robert Downey Jr. Startovní i tzv. behind the scenes videa můžete zhlédnout na YouTube kanále HTC. Tematická videa využívají právě písmen HTC k poskládání více či méně smysluplných spojení, která jsou přenesena do reality. Kampaň také oslavuje 17 let působení HTC v odvětví mobilní komunikace, během nichž se společnost stala lídrem v oblasti inovací a designu.

Hraní si s akronymem HTC v angličtině je celkem snadná záležitost, dokážete ovšem vymyslet české výrazy?

HTC soutěž

Jak hrát a vyhrát?

Pošlete nám český akronym HTC a dva nejlepší výtvory vyhrají jeden z nadupaných telefonům HTC One nebo HTC One mini. Jako ukázka, jak kreativní můžete být, dáváme do davu první výstřel - „Hroši Telefonují Cuketou“. Po skončení soutěže vybere redakce mobilenet.cz společně s HTC ty nejlepší akronymy a první dva odměníme špičkovými telefony HTC One.

Vyhrajte HTC One a HTC One mini - stačí být kreativní

Soutěž probíhá od 12. 12. 2013 do 22. 12. 2013. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky