Soutěž „Našim pro radost“ od T-Mobile: hlavní cenou je Playstation 3

7

T-Mobile si počínaje dnešním dnem připravil pro své zákazníky zajímavou soutěž o 8 hodnotných cen. Vyhrát můžete například Sony Playstation 3 nebo hned šest mobilních telefonů Samsung Galaxy S4 mini.

T-Mobile

Soutěž od T-Mobile, která startuje dnes a končí 31. ledna 2015 je spjata s věrnostním programem „Našim pro radost“. Samotný program nabízí zákazníkům slevy na produkty a služby. Do samotné soutěže se zapojíte především odběrem novinek z benefitního programu. Následně na vás čeká ještě soutěžní otázka Kolik stažení aplikace Našim operátor zaregistroval k poslednímu dni roku 2014?

TIP! T-Mobile v lednu: dvě novinky a zlevnění několika zařízení

Následně už bude vše na vašem štěstí, zda budete mezi osmi výherci. Hlavní cenou je herní konzole Sony Playstation 3, avšak i další ceny jsou lákavé. Například na dalších pět výherců čeká Samsung Galaxy S4 mini v elegantní černé barevné variantě.

Soutěž T-Mobile Našim

Co můžete vyhrát?

  • 1. cena – herní konzole Sony Playstation 3
  • 2. až 6. cena – mobilní telefon Samsung Galaxy S4 mini
  • 7. cena – digitální kamera Sony SD Handycam
  • 8. cena – přenosná herní konzole Sony Playstation Portable

Malou odměnu ale obdrží každý zákazník, který se do programu Našim pro radost do konce ledna přihlásí – na měsíc zdarma získá jeden ze tří nových uvítacích tónů. Do nejužšího výběru se dostala Lana Del Rey, Robbie Williams nebo Depeche Mode.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Bum
Neberte to jako kritiku, jen je docela zvlastni davat v roce 2015 jako cenu PSP, nebo se pletu?:D Své jsem kupoval v roce 2004
Jan Kříž
Jan Kříž
Playstation 3 je na trhu 7 let, čili už má svoje období za sebou, Sony jej bude podporovat už jenom 2 roky.
Petr
"na měsíc zdarma získá jeden ze tří nových uvítacích tónů"

Tohle fakt někdo kupuje a platí měsíční paušál? Tento svět mě asi nepřestane překvapovat.
dunco
Jsem u nich od roku 1998,ale stále umí překvapit.Ať jdou do prdele s takovou výhrou,fakt už jsou Ti naši operátoři čím dál víc trapní.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze