Sony Xperia Z se představí již brzy. Známe předpokládanou cenu

19

Příchod nové vlajkové lodi od japonského Sony je na spadnutí. Známe její podobu, většinu výbavy i termín představení. Nyní uniká i předpokládaná startovací cena.

Sony Xperia Z byla dříve známa pod přezdívkou Yuga. Půjde o špičkově vybavený telefon s pětipalcovým displejem nabízejícím FullHD displej. O běh operačního systému Android, zřejmě ve verzi 4.1 Jelly Bean, se postará čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 Pro a 2GB RAM. Výbavu završuje 12 megapixelový fotoaparát s technologií Exmor RS. Představení velmi pravděpodobně proběhne na veletrhu CES 2013 v Las Vegas, který se koná už příští týden.

Tip: Přečtěte si více o Sony Xperia Z

Nyní se na internetu navíc objevil obrázek se startovací cenou, která má činit 19 990 thajských bahtů. V přepočtu jde zhruba o 655 dolarů, což pro nás znamená cenovku okolo 13 000 korun. Uvidíme za týden, zda se cena potvrdí.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Tomáš
takže cca 500-550€ hm zaujimava cena teda aspon dufam :)
Ami
Předpokládám, že pokud bude taková nízká cena, tak pouze v zahraničí, jelikož to naše daně a cla ještě natáhnout tuto cenu a vyšplháme se opět na nějakých 15.000....
Lacco
Preco tam dali tie softwarove tlacitka???? Co to je za moda odoberat displeju miesto, nejakymi tlacitkami???Ved to nema ziadne opodstatnenie. Velkost mobilu to neovlyvni, tak co.
Jean
Ta velká černá plocha pod displayem je na odkládání šálku s kávou ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze