Sony Xperia Tablet S nyní v prodeji ve Velké Británii

3

Přesně podle slibů startuje Sony prodeje zajímavého tabletu Xperia Tablet S, který byl nedávno oficiálně představen na výstavě IFA. Tablet je skrze obchod výrobce dostupný zatím pouze ve Velké Británii, brzy by se však měl rozšířit do světa.

K mání jsou v oficiálním obchodě Sony tři verze tabletu – 16 GB Wi-Fi verze, 32 GB Wi-Fi verze a 16 GB 3G verze, která je zatím jako jediná stále v předobjednávce. Za 16 GB Wi-Fi verzi zaplatíte 329 liber, tedy v přepočtu přibližně 11 tisíc korun s daní. Verze s 32 GB vás vyjde na 379 liber, tedy cca 13 tisíc korun s daní. Zatím nedostupná 3G verze je pak nejdražší s cenovkou 429 liber, tedy 15 tisíc korun s daní.

TIP: Přečtěte si více o Tabletu S v našem preview a dojmech.

Sony Xperia Tablet S má vylepšit předchůdce téměř ve všech směrech. Nabízí stylový design zahnutého listu, výkonný čipset Tegra 3, 8 Mpx fotoaparát a operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich s připravovanou aktualizací na Jelly Bean. Do Evropy by se měl dostat během následujících tří týdnů.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
JaroB
Krása ;)

Krásny tablet a ešte tak rýchlo na trhu...tak toto tu ešte asi ani nebolo...týždeň po predstavení a na našom biednom trhu??? Jedným slovom krása, nádhera a neviem ešte ako to nazvať...
Ale ešte som ani nestihol predať svoj Galaxy Tab a už je tu...
JaroB
Oprava...nevšimol som si, že nie u nás :D

Ale aj tak je toto asi rekord v uvedení Android výrobku na trh...už aj v USA sa včera začal predávať...pekne SONY len tak ďalej a uviesť novinky so mesiaca na trh...predaje budú inak vyzerať...aj keď ani teraz neboli zlé/1Q 77milonov Xperií predaných/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze