Sony Xperia T bude smartphone Jamese Bonda ve filmu Skyfall

5

Nejslavnější tajný agent James Bond bude i ve svém dalším dobrodružství používat mobilní telefony značky Sony. V nejnovější bondovce s názvem Skyfall dostane 007 k používání nedávno představený vlajkový model Xperia T.

Jaký telefon bude používat Daniel Craig alias James Bond, agent s povolením zabíjet, ve svém novém filmu Skyfall? Tato otázka je po včerejšku vyřešena. Se 100% určitostí bylo jasné, že to bude přístroj s logem Sony. Tato firma totiž dodávala telefony a elektroniku do posledních tří bondovek a smlouva se studiem stojícím za celou značkou "007" trvá i nadále.

Preview: Sony Xperia T: nová vlajková loď je zde

V kapse britského špióna se nakonec objeví čerstvě představená Xperia T. Bude opravdu zajímavé sledovat, jak se tvůrci filmu poperou se zapojením telefonu do děje. Od uvedení poslední bondovky Quantum Of Solace totiž uběhly už čtyři roky, a za tu dobu prodělalo celé odvětví mobilních telefonů rovnou několik evolučních skoků. Xperia T tak nabízí daleko širší možnosti využití pro film, než "hloupé" telefony Sony Ericsson s numerickou klávesnicí, které 007 používal ve svých předchozích dobrodružstvích.

Osobní smartphone agenta ve službách britské královny na živých fotografiích

Tip: Sony Xperia T: ta nejméně prohnutá (první dojmy a videopohled)

Využití například v různých augmented reality věcech by určitě našel třeba 13 Mpx fotoaparát s kamerou schopnou natáčet videa ve Full HD rozlišení, který má Xperia T na zadní straně. Důležitý je ale hlavně operační systém Android, díky kterému se pro použití ve filmu dá naprogramovat prakticky jakákoliv aplikace. Svoje nápady na to, co by takový prográmek mohl umět, nám můžete napsat do diskuze pod článkem.

James Bond: Skyfall oficiální trailer

Těšte se!

Poznáte z jakého filmu je tato "mobilní" scénka? :)

Na závěr pro vás máme ještě jedno zajímavé lákadlo. Už během září pro vás chystáme seriál s názvem Mobilní filmové hvězdy, ve kterém vás v několika dílech seznámíme s některými mobilními telefony, které se v průběhu let objevovaly ve více či méně známých filmových snímcích. Uvidíte tak například, jaký telefon používali hrdinové letošní komiksové hitovky Avengers, legendární sci-fi trilogie Matrix nebo hororu Dům voskových figurín.

Diskuze ke článku
JaroB
pre všetkých tých čo pochybujú o výkone týchto Xperií...s 2jadrami :D

Všetky tri testované SONY XPERIA T/TX a V porazili 4jadrový Samsung S3 a 5 jadrovú HTC ONE X na plnej čiare...nieje momentálne na svete výkonnejší telefón ako tieto Xperie

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tx_t_and_v_benchmarks_are_here_promising_too-news-4722.php
Peca
ad mobilní scénka: Pařba v Bangkoku :-P :-D
stepo
tak ja rozhodne nepochybuju o vykone techto xperek. to vubec. jsou to masinky. libi se mi fakt vsechny.
loller
"Poznáte z jakého filmu je tato "mobilní" scénka? :)" A jako adresu screenu dáte http://mobilenet.cz/obrazek/hangover-part-ii-91688

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze