Sony údajně chystá špičkové modely Xperia S60 a Xperia S70

6

Před pár hodinami jsme vás informovali o tom, že Sony zahájilo aktualizaci na Android 5.1 pro vybrané modely a už o japonské společnosti slyšíme opět. Podle spekulací totiž připravuje dva nové high-endové modely, o kterých toho ale zatím bohužel moc nevíme.

Sony Xperia Z3+
V současné době nejvybavenějším smartphonem Sony je Xperia Z3+.

Jediné jisté je podle zprávy zahraničních serverů to, že oba modely nabídnou 32 GB úložného prostoru a budou představeny ještě před veletrhem IFA 2015, který se koná v září. Zprávu přinesl německý server winfuture, který údajně získal informace od obchodníků, kteří jsou dobře seznámeni s plány Sony.

Podle jeho zpráv budou telefony k dispozici už 18. srpna s tím, že Xperia S60 vyjde na 650 až 700 euro (17 500 až 18 900 Kč), zatímco Xperia S70 na 780 až 840 euro (21 000 až 22 700 Kč). Smartphony by přitom měly být dostupné hned v několika různých barvách.

Zdroje: winfuture.de, phonearena.com

Diskuze ke článku
Anonymní jméno
Nehovorte mi, že zas menia značenia telefónov...

Dúfam, že tá S60 nie je to, čo sa plánovalo ako Z5 Compact, lebo to by bolo dosť drahé...
Areon
Proč by SONY vydávalo 4 špičkové modely za podobnou cenu? Není to kodové označení Z5 a Z5 compakt? :-)
To nedává smysl, konkurovalo by to starším vlajkovým modelům Z3
MO
Z5 je normalne v plane, mozu to byt tie slubovane vacsie displeje 6" a 7" ..v azii to ide a ak daju minimalne ramceky okolo displeja, tak to nebude ani giganticky velke, len aby to nemalo zas zbytocne okraje.
Michal Blaha
Michal Blaha
Opět jen 32Gb úložného prostoru? To je tedy smutné, dnešní aplikace zabírají docela dost a nemožnost bez rootu přesouvat na pam. kartu tomu moc nepřidává. Nebudou to zas nějake phablety?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze