Sony se rozvášní, údajně chystá 5 variant budoucích Xperií Z6

26

Japonské Sony by mělo v příštím roce zahájit poměrně masivní ofenzivu na nové uživatele a pomoci by měla zbrusu nová řada Xperií Z6, které budou k dispozici v pěti různých velikostech. Nově se například dostane na skutečně kompaktní variantu označenou jako mini.

Sony Xperia

Mobilní divizi Sony se nijak zvlášť nedaří a nové Xperie netáhnou. Alespoň tolik víme z posledních hospodářských výsledků japonské společnosti. Novinky v podobě řady Xperia Z5 se ještě nestihly ohřát na trhu a již se spekuluje o budoucích nástupcích. Ty budou s největší pravděpodobností nést označení Xperia Z6, avšak nyní se objevily informace, že Sony chystá dokonce pět variant lišících se velikostí. Pokud by se informace potvrdily, byli bychom svědky příchodu opravdu kompaktního telefonu, neboť Xperia Z6 mini má mít jen 4palcový displej. Těsně nad ní bude stát již tradiční Xperia Z6 Compact s 4,6palcovým displejem a základní model Xperia Z6 s 5,2palcovým displejem. Zastánce tabletofonů pak uspokojí Xperia Z6 Plus s 5,8palcovým displejem a případně Xperia Z6 Ultra se 6,4palcovým displejem.

Sony Xperia T3

Více informací bohužel prakticky není k dispozici. Jediné, o čem se spekuluje, je obdoba funkce 3D Touch, kterou známe od Applu, případně s názvem Force Touch u Huawei. Displej citlivý na různý tlak by se dle dostupných informací měl objevit u Xperií Z6 a Z6 Plus. Velmi předčasné je v tuto chvíli spekulovat o možnosti představení nové řady. Sony sice chystá tiskovou konferenci na 5. leden v rámci veletrhu CES 2016, avšak jde o velmi brzký termín po současných modelech.

Zdroje: weibo.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Lsn
No řeknu to takhle: pí**vina
Areon
No uvidíme, na jaře budu kupovat nový telefon tak si počkám s čím se vytasí.
mental.disease
4 palce tomu neverím. Aj low end Sony 2015 má 4.7". Z5 4.6" a je malá až dosť.
Michal Blaha
Michal Blaha
Třeba něco s hardwarovou klávesnicí jako Sony Ericsson Vivaz pro, páč BlackBerry Priv s jeho pádlem a vysouváním nahoru je leda tak na vyklouznutí z ruky...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze